<p>Pakketkluis PLUS Eland. Foto:PR</p>

Pakketkluis PLUS Eland. Foto:PR

De Buren plaatst een nieuwe pakketkluis bij PLUS Eland

De Buren plaatst een nieuwe pakketkluis bij PLUS Eland

HENGELO - Op maandag 16 augustus is er een nieuwe pakketkluis geplaatst bij PLUS Eland in Hengelo. De pakketkluis zorgt ervoor dat omwonenden en bezoekers eenvoudig 24/7 een pakket kunnen afhalen bij dit onbemande pakketpunt. Het wordt hierdoor mogelijk gemaakt om ‘s avonds, na werktijd of juist ’s ochtends vroeg snel een pakket af te halen in de buurt.

In 2020 groeide de pakketbezorging met 103%. Dankzij de toename van het aantal pakketten dat dagelijks wordt verzonden, stijgt de vraag naar efficiëntere bezorgmethodes. Dankzij de pakketkluis wordt het makkelijker om op ieder gewenst moment van de dag pakketten af te halen, te verzenden en te retourneren. Met de pakketkluis bij Plus Eland kunnen inwoners nu 24/7 hun pakket afhalen!

Over De Buren afhaalcentrum
De Buren is sinds 2011 gespecialiseerd in de exploitatie van onbemande afhaalpunten, met op dit moment meer dan 120 vestigingen in Nederland. De komende jaren zal Nederland worden voorzien van een dekkende infrastructuur aan pakketkluizen die toegankelijk zijn voor elke pakketdienst, webshop, winkelketen en ondernemer.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden