<p>Full House en Friends treden op in de Steenderense Remigiuskerk. Eigen foto</p>

Full House en Friends treden op in de Steenderense Remigiuskerk. Eigen foto

Nazomerconcert Full House & Friends

STEENDEREN - Op zaterdagavond 25 september vindt om 19.30 uur in de Steenderense Remigiuskerk een speciaal nazomerconcert plaats van vocal group Full House en haar Friends. Het thema is: ‘The last rose of summer’. De toegang is gratis.

Eind juni vond in Steenderen al een kleinschalig optreden plaats van Full House & Friends. Vanwege de strenge coronamaatregelen werd daarvoor alleen een zeer beperkt aantal familieleden en vrienden uitgenodigd. Nu de mogelijkheden wat ruimer zijn geworden, is het tijd om dat optreden voor een wat groter publiek -en met een wat uitgebreider programma- uit te voeren. Natuurlijk wordt er nog steeds rekening gehouden met de huidige adviezen en met een maximum aantal bezoekers.

Het concert wordt nu niet aan het begin, maar aan het eind van de zomer gehouden. Daarom is gekozen voor de titel ‘The last rose of summer’; de Ierse traditional met deze titel wordt natuurlijk ook ten gehore gebracht. Het concert wordt traditiegetrouw verzorgd door de leden van Full House uit Steenderen en Toldijk met daarbij de ‘Friends’ van de vocal group. Want ook diverse solisten uit Steenderen en omgeving verlenen als ‘friends’ weer hun medewerking: Freek Beeftink, Jaap Dirkse van den Heuvel, Ronald Wisselo en Hans Sluijter. Lucian Venderink heeft de muzikale leiding en begeleidt de zangers op de historische vleugel, die omstreeks 1890 werd vervaardigd door de Zwitserse vleugelbouwer Jacques Trost. Op zaterdagavond 25 september klinkt een breed scala aan liederen, van klassiek tot pop en van Westside story tot Toon Hermans. De toegang voor het concert is gratis; een vrije gift is natuurlijk welkom bij de uitgang, als bijdrage in de onkosten.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden