<p>Tijdens de Open Monumentendag 2020 mocht Nieuw Leven nog een concert geven in de Remigiuskerk. Foto: Liesbeth Spaansen</p>

Tijdens de Open Monumentendag 2020 mocht Nieuw Leven nog een concert geven in de Remigiuskerk. Foto: Liesbeth Spaansen

Een heel Kleintje Kermis

STEENDEREN - Op 26 september geeft de harmonie van Muziekvereniging Nieuw Leven uit Steenderen eindelijk weer een concert. Een kleintje weliswaar, maar toch. Na maanden zonder samenspelen en zonder publiek om te laten genieten, is het tijd om de muzikale kunsten weer te vertonen.

Aangezien de kermisoptochten ook dit jaar niet door zijn gegaan, gaan de muzikanten op bezoek in vijf kernen van de oude gemeente Steenderen om een klein concert te geven. Dit alles gebeurt buiten, zodat iedereen even kan komen luisteren. Neem gerust zelf een stoel mee. Het gaat alleen door bij mooi weer. 

Om 11.00 uur zitten ze voor café Heezen in Steenderen.
Om 12.00 doen ze Olburgen aan voor Dorpshuis ’t Lokaal.
Om 13.00 is Bronkhorst aan de beurt. Hier zitten ze aan het begin van ’t Hof.
Om 14.00 zijn ze in Baak. Bij het Martinushuus eindigt die dag de tentoonstelling ‘Baak uit de Kunst’. Nieuw Leven geeft hier graag een extra bijzonder tintje aan.
Tot slot is om 15.00 Toldijk aan de beurt. Bij café-restaurant Den Bremer wordt de muzikale dag afgesloten.

Elk concert duurt ongeveer 20 minuten. Er wordt muziek gespeeld van onder andere Doe Maar, de animatiefilm How to train your dragon, Nick & Simon, Marco Borsato en zelfs van The Weather Girls! De muzikanten vinden het leuk iedereen weer te ontmoeten!

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden