Vijfjarig jubileum Senioren Vereniging Vorden gevierd met optreden van het Duo Een & Ander. Foto: PR
Vijfjarig jubileum Senioren Vereniging Vorden gevierd met optreden van het Duo Een & Ander. Foto: PR

Senioren Vereniging Vorden viert vijfjarig bestaan

VORDEN - Dit jaar is het vijf jaar geleden dat de Senioren Vereniging Vorden werd opgericht. Met het versoepelen van de coronateugels kon dit lustrum vrijdag 3 september worden gevierd. 

Voorzitter Jan Berenpas verwelkomde de bijna zeventig aanwezigen in de grote zaal van het Vordense Kulturhus, uiteraard gezeten op corona-afstand, en kondigde het optreden aan van het Duo Een & Ander. Dit enthousiaste en muzikale koppel bestaat uit Erik Knoef en Anita Oldenhave en komt uit Zelhem. Ze verzorgden een cabaretmiddag in het dialect. Muziek werd afgewisseld met poëzie uit een eigen gedichtenbundel. Er waren mooie sketches over het ouder worden, wat op de lachspieren werkte en even alle zorgen deed vergeten. Ze zongen een prachtig lied over fietsen door de Achterhoek op de melodie van een lied van Ede Staal, een bekende meezinger en een enkel Engels lied, alles prachtig muzikaal begeleid. Het publiek waardeerde het allemaal bijzonder.
In de pauze waren er feestelijke hapjes en drankjes voor alle aanwezigen.
Dat de Senioren Vereniging Vorden springlevend is, mag blijken uit het programma van de activiteiten dat dit najaar weer is opgestart. Maandelijkse informatieve middagen, klootschieten, bingo, spelletjesmiddagen, rijbewijskeuringen en fietstochten, voor ieder is er iets bij. Maar ook de belangenbehartiging van ouderen behoort tot de taken van het bestuur, evenals de verschijning van het maandelijkse Bulletin.
De jubileumviering was een mooie opstap naar het nieuwe activiteitenseizoen, waarvan er zonder twijfel nog veel zullen volgen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden