Recent kunstwerk: 'Overdenken en uitkijken naar' van Annie Elissen. Foto: PR
Recent kunstwerk: 'Overdenken en uitkijken naar' van Annie Elissen. Foto: PR

Annie Elissen exposeert in kapel van Bronkhorst

Algemeen

BRONKHORST - Zij is veelal bekend van haar koeien- en kippenschilderijen maar nu verrast ze menigeen met ander werk. Annie Elissen-Groot Tjooitink exposeert van 21 tot en met 29 augustus in de kapel Bronkhorst (Kapelstraat 2 in Bronkhorst).

Annie Elissen werkt nu regelmatig met andere thema’s. Van de koeien, kippen en tulpen, naar de vogels, de stillevens met toch dieren erin verwerkt, en van de landschappen naar de mensen. Zeer gevarieerd en vaak kleurrijk weergegeven met soms een beetje humor. Ze gebruikt inmiddels ook diverse technieken. Zo verlaat ze het platte doek met het beschilderen van porselein, glas, lampenkappen enz. Deze vormen weer een extra uitdaging. “Haar schilderhonger laat zich moeilijk stillen”.
‘De schoonheid van het alledaagse’ is al jaren Annie’s grootste inspiratiebron. Door het combineren van beelden en fantasie en door kleur te gebruiken streeft zij ernaar om iets nieuws te laten ontstaan op doek: wel herkenbaar, maar altijd in harmonie. “Mijn handen laten mij maken wat mijn hart mij ingeeft”. Boeiend en verrassend voor menig kijker/bezoeker.
De expositie is open van 10.30 tot 17.30 uur. Met uitzondering van 27 augustus, dan is de kapel in het begin van de middag even dicht in verband met een huwelijkssluiting.


www.annie.elissen.com

Werk van Annie Elissen: theepot Bronkhorst. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden