De zorgbroertjes Jayden en Keano van Malsen, waar zus Amanda een crowdfundingsactie voor heeft opgezet. Eigen foto
De zorgbroertjes Jayden en Keano van Malsen, waar zus Amanda een crowdfundingsactie voor heeft opgezet. Eigen foto

Nog 9000 euro nodig voor de rolstoelbus

Algemeen

HENGELO – De crowdfundingsactie van Amanda van Malsen ter vervanging van de bus voor haar zorgbroertjes Jayden en Keano nadert de afronding. Deze nieuwe, aangepaste rolstoelbus zou het leven van haar ouders David en Jolande zoveel makkelijker maken. De oproep in deze krant werd door velen gezien en de donaties kwamen binnen. Er is nog 9000 euro nodig.

Het gezin heeft naast een gezonde dochter, niet één zoon die verminderd mobiel is, maar twee. Jayden van 9 jaar is geboren met een ernstige hersenafwijking, is rolstoelgebonden en voor alles afhankelijk van anderen. Keano (4) is geboren met het Smith Magenis syndroom. Hij heeft lage spierspanning, maar kan nog korte stukjes lopen. Voor lange wandelingen heeft hij een aangepaste wandelwagen beschikbaar.
De huidige bus aanpassen was niet rendabel. In de nieuwe bus kan David rechtop staan om zijn zoons vast te gespen. Het wordt geheel maatwerk. Een donatie doen kan (eventueel anoniem) via www.doneeractie.nl of op rekening van D.M.W. van Malsen, NL23 RABO 0121 3113 33, ten behoeve van een rolstoelbus.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden