Collecteweek EpilepsieNL brengt 1.302,84 euro op

Algemeen

STEENDEREN - In de week van 7 tot 12 juni gingen duizenden vrijwilligers op pad om te collecteren voor EpilepsieNL. Zo ook in deze omgeving. Samen haalden 28 collectanten het prachtige bedrag van 1.302,84 euro op. “We zijn iedereen die ons gesteund heeft in deze onzekere tijden ontzettend dankbaar”, vertelt Joost Wijnhoud, directeur EpilepsieNL. “Met de opbrengst van de collecte kunnen we voor doorbraken gaan, om het leven van mensen met epilepsie en hun omgeving te verbeteren.”

Epilepsie verstoort levens
Er zijn 200.000 mensen in Nederland die direct door epilepsie worden geraakt en ruim een miljoen mensen met een partner, ouder, kind, broer of zus. Hun leven kan op ieder moment verstoord worden door een epileptische aanval. 30% van de mensen wordt niet aanvalsvrij – zelfs niet met medicijnen – en daarom hebben de collectanten van EpilepsieNL zich hard ingezet op de oplossing dichterbij te brengen.

Onderzoek is nodig
Epilepsie is nog niet te genezen. Daarom zijn onderzoekers op zoek naar de oplossing.

EpilepsieNL bedankt alle collectevrijwilligers en gulle gevers

Dankzij de collectanten kunnen ze blijven zoeken, zodat in de toekomst niemand meer last heeft van deze verstorende aanvallen. Want een aanval komt altijd onverwachts. En het kan ons allemaal overkomen, in elke fase van het leven. Soms met een duidelijke oorzaak, zoals een ongeluk of een hersenbloeding, vaker zonder duidelijke aanleiding.

Digitaal gaat de collecte nog even door. Ga naar epilepsie.nl/digicollect om alsnog een donatie te doen. Alvast bedankt. EpilepsieNL bedankt alle collectevrijwilligers en iedereen die heeft gegeven aan de collectant.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden