Pedagogisch medewerksters Joyce en Monique tonen het 'groene' certificaat. Foto: Anja Lammers
Pedagogisch medewerksters Joyce en Monique tonen het 'groene' certificaat. Foto: Anja Lammers

Juut & Co De Wilgenhof ‘groene’ locatie

Algemeen

HENGELO - Donderdag 17 juni was het eindelijk zover. Na een jaar uitstel vanwege de coronapandemie voldoet kinderopvang Juut & Co locatie De Wilgenhof aan de Banninkstraat 48 in Hengelo, aan het kwaliteitskenmerk voor ‘groene’ kinderopvang (0-12 jaar).

Een toevoeging waar ze maar wàt trots op zijn! De pedagogisch medewerkers, kinderen, ouders, boer Gerrit Jan en vrijwilligers hebben hard gewerkt om van de locatie een gecertificeerde ‘groene’ kinderopvang te maken. Werken in een natuurlijke omgeving op de boerderij, kinderen vertrouwd maken met dieren en natuurlijke spelmaterialen, natuurbeleving in al zijn facetten waarbinnen de zintuigen volop aan bod komen; horen, zien, voelen, ruiken en veel proeven van zelfgekweekte groenten, kruiden en allerlei soorten fruit…..hoe leuk is dat! De dieren verzorgen hoort er ook bij, evenals een ritje op de tractor, kriebelbeestjes zoeken en vooral veel buiten spelen en buiten zijn! Natúúrlijk ook buiten eten, buiten slapen en de vier jaargetijden intens beleven.
De certificering werd uitgevoerd door Groen Cement (voor wie hier meer van wil weten, ga naar www.groencement.nl). Kinderopvang Juut & Co locatie De Wilgenhof voldoet nu aan alle kwaliteitscriteria die hiervoor gelden. Van harte welkom om op afspraak te komen kijken.


0315-231 775

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant