De Stugge Veer Cross in 2019. Foto: Paul Harmelink
De Stugge Veer Cross in 2019. Foto: Paul Harmelink

Kunnen De Stugge Veer Crossers in actie komen?

Algemeen

WICHMOND – Als het aan de vrijwilligers van De Stugge Veer Cross ligt, wordt op 12 september dit jaar het jubileum gevierd. “Het wordt de vijfde editie, het eerste lustrum, dus als de maatregelen het toelaten, gaan we een verjaardagsfeestje vieren”, laat Sebastiaan Hamer enthousiast weten.

Door Liesbeth Spaansen

“We hebben wel met elkaar afgesproken dat er géén noemenswaardige beperkingen meer moeten zijn, maar zoals het er nu naar uit ziet kunnen we de cross houden. We gaan met de voorbereidingen beginnen en de inschrijving gaat begin augustus open. Houd de website en de facebookpagina dus goed in de gaten. Daar komt alle informatie op te staan.”

De Stugge Veer Cross, een jaarlijks crossevenement op het kermisterrein van Wichmond wordt georganiseerd door Stichting Stugge Veer Cross en Jong Gelre Vorden-Warnsveld. Amateurcrossers uit Wichmond en omstreken nemen eraan deel. Er zijn verschillende klassen, waar dit jaar een hele speciale klasse wordt toegevoegd, daarover later meer, maar meedoen is belangrijker dan winnen. “Het is een evenement met een grote knipoog. Elke editie, in 2019 was de vierde en laatste editie, stond gezelligheid en sportiviteit voorop. Dat zal nu niet anders zijn”, laat Hamer weten.


destuggeveercross.nl

Facebook De Stugge Veer Cross

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant