IJsselbiënnale zoekt suppoosten via De Kei

STEENDEREN - In de periode van 18 juni tot 19 september 2021 is er weer de IJsselbiënnale, een grootschalige kunstroute langs deze rivier. De organisatie komt nog vrijwilligers tekort die willen suppoosten bij kunstwerken bij onder meer Rha en Doesburg. De oproep aan mensen die dat zouden willen doen is uitgezet via de Kei in Steenderen.

Het is mooi dat de IJsselbiënnale dit jaar weer door kan gaan. Op de kunstroute van 120 km (van Doesburg tot Zwolle) komen 27 monumentale tijdelijke kunstwerken te staan. Het thema is ‘De impact van klimaatverandering op het landschap’ met als titel ‘tij, tijd, tijdelijkheid’.
Voor deze grootschalige kunstroute zijn natuurlijk vrijwilligers nodig, véél vrijwilligers. Onder meer suppoosten die de bezoekers iets vertellen over het kunstwerk en erop toezien dat zij respectvol omgaan met het kunstwerk en met de dan geldende coronaregels. Ook wie slechts enkele dagen kan helpen is welkom. De vrijwilligers krijgen zelf de reisgids en de routekaart en worden uitgenodigd voor een maandelijkse borrel.
De regelmatige kunstexposities in de Kei waren voor de organisatie reden om ook langs deze weg vrijwilligers te werven. Belangstellenden kunnende Kei benaderen via tel. 0575-450029 of e-mail contact@dekeisteenderen.nl. rechtstreeks mailen naar info@ijsselbiennale.nl.
Het programma van de IJsselbiënnale is te vinden op onderstaande website.


www.ijsselbiënnale.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden