Bieb helpt werkzoekenden met Walk&Talk Online

HENGELO - Bibliotheek West-Achterhoek helpt mensen bij hun zoektocht naar een nieuwe baan. Dat gebeurt door middel van de gratis online Walk&Talk-bijeenkomsten in de bibliotheek. Bij deze koffiepauze voor werkzoekenden is iedereen welkom. Het maakt niet uit hoe lang zij al op zoek zijn naar werk, wat voor werk ze zoeken of hoe jong of oud ze zijn. De eerstvolgende online Walk&Talk is op donderdagochtend 27 mei van 10 tot 11 uur.

Het thema van deze bijeenkomst is 'de tip van de deelnemer'. Wie een goede tip of een ervaring met anderen wil delen wordt opgeroepen zich aan te sluiten bij dit online koffiemoment. Maar ook wie alleen gewoon contact wil met collega-werkzoekenden is welkom. Er is geen gastspreker maar de deelnemers gaan informeel met elkaar in gesprek. Daarmee kunnen zij hun netwerk vergroten: wie weet kan een ander meedenken in de zoektocht naar werk.
Aansluiten bij deze Walk&Talk kan door te mailen aan m.luiten@bibliotheekwestachterhoek.nl of te bellen naar de klantenservice van Bibliotheek West-Achterhoek 0314-333445. Voor of op 27 mei volgt dan via de mail de uitnodiging om deel te nemen via Teams.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden