<p>Links een kleine vleessalade, rechts een Waldorf salade. Foto: K. Romeijnders-Rietman</p>

Links een kleine vleessalade, rechts een Waldorf salade. Foto: K. Romeijnders-Rietman

Slaatjesactie Crescendo met Bakhuus Langeler

HENGELO - De jaarlijkse slaatjesactie van muziekvereniging Crescendo - traditiegetrouw in het weekend van Moederdag - kan ook dit jaar weer doorgaan, in een coronaveilige variant. De slaatjes worden gemaakt op bestelling en op vrijdag 7 en zaterdag 8 mei door leden en supporters van Crescendo thuis afgeleverd.

Omdat er reeds bij het bestellen is betaald kan deze aflevering contactloos plaatsvinden. Voor wie niet thuis is bestaat de mogelijkheid om de bestelling in een vooraf gekozen tijdslot af te halen bij Bakhuus Langeler. Crescendo is blij dat ze de vele belangstellenden op deze manier toch weer van de bekende slaatjes kan laten genieten.
Bakhuus Langeler en enkele leden van Crescendo verzorgen de bereiding van de grote en kleine salades. Op veler verzoek zal, naast de bekende vleessalade, ook weer een heerlijke vegetarische Waldorf salade te bestellen zijn. Kleine slaatjes (vlees- of Waldorfsalade) kosten 4,50 euro per stuk, drie voor 12,50 euro. Grote salades, prachtig opgemaakt en geschikt voor zo’n vijf personen, kosten 20 euro per stuk.
De uiterste besteldatum is 1 mei. Bestellingen kunnen worden doorgeven met de eerder huis-aan-huis verspreide flyer die met contant gepast geld in de brievenbus van De Heurne 8 kan worden gestopt. Daarnaast kunnen de slaatjes worden besteld via de website van Crescendo. In de bevestigingsmail staan de betaalgegevens.

Afhalen
Wie vrijdag na 17 uur of zaterdagochtend tussen 9 en 11 uur niet thuis is kan de bestelling ook afhalen bij de ingang van zaal Langeler aan de Spalstraat 5. Op de flyer en de website kan men hiervoor het gewenste tijdvak aangeven. Vanzelfsprekend zullen de nodige maatregelen worden genomen om het afhalen veilig te laten verlopen.
Crescendo hoopt dat de actie - die de muziekvereniging ieder jaar de broodnodige financiële steun oplevert - ook in deze aangepaste vorm wederom een succes zal zijn.


www.crescendohengelo.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden