Worden dit de bestemmingen van jouw volgende reizen?

De pandemie, daar hebben we nog altijd mee te maken. Toch komt er binnenkort een situatie aan waarin we normaal gesproken weer gewoon kunnen reizen naar andere landen. Hartstikke leuk natuurlijk, want dan kunnen we eindelijk weer moeiteloos het vliegtuig pakken naar het buitenland. Ga je voor een exotisch land of blijf je liever dichtbij huis? Hoe dan ook, het is slim om op www.easyterra.nl een auto te huren als je op vakantie gaat in het vliegtuig. Zo kun je in het land van bestemming alle mooie bezienswaardigheden verkennen, zoals bijvoorbeeld in de onderstaande landen. 

Kenia 
Kenia is altijd een klassieker en zijn landschappen zijn de definitie van wijd open, wat het land aantrekkelijker zal maken dan ooit in de tijd van sociale afstandelijkheid. Gooi wat stijlvolle nieuwe hotelaanbiedingen hier bovenop en het is geen wonder dat Kenia steeds populairder wordt. Als je op vakantie gaat naar Kenia dan is het zeker een aanrader om naar Nairobi te gaan, wat de hoofdstad is van het land. Hier vind je ook Giraffe Minor, waar je met je gehuurde auto van EasyTerra Autohuur naartoe kunt rijden. Een mooie plaats in de bush genaamd Sasaab is ook zeker een aanrader, al is dit meestal lastig te boeken. Hier moet je dus rekening mee houden als je van plan bent om te gaan reizen door Kenia. 

Britse Maagdeneilanden
De Britse Maagdeneilanden zijn altijd een paradijs voor zeelieden geweest met ongerepte wateren, afgelegen stranden, eindeloze adembenemende landschappen en meer dan 60 bergachtige eilanden die constant aan de horizon zichtbaar zijn. Tegenwoordig kunnen we ook het vliegtuig pakken om vakantie te vieren op de Britse Maagdeneilanden. Het is zelfs mogelijk om hier een privé-eiland te huren. Je zult dan dus helemaal geen last hebben van andere toeristen. In het land is Rosewood Little Dix Bay een grote aanrader, hier kun je genieten van alles wat de Britse Maagdeneilanden te bieden heeft. Eén van de meest idyllische plekken op de Britse Maagdeneilanden is het Necker eiland van Sir Richard Branson, dit staat bekend als enorm milieuvriendelijk. Ook Saba Rock is bezig aan een goede terugkeer, wat een iconische rustplaats is voor zeilers. 

Slovenië
Slovenië is lang over het hoofd gezien door toeristen, maar tegenwoordig lijkt hier verandering in te komen. Dit komt met name door de duurzame reizigers. National Geographic noemde Slovenië immers het meest duurzame land van onze wereld. De hoofdstad, Ljubljana, staat bovendien bekend als de Groene Hoofdstad van Europa. Slovenië is daarnaast ook een paradijs voor fijnproevers, het wordt zelfs de Europese regio van gastronomie voor 2021 genoemd. Slapen onder de sterren is een van de meest populaire manieren van vakantie in Slovenië geworden en het geprezen Michelin-sterrestaurant Pikol heeft het naar een hoger niveau getild door het eerste drijvende glampinghotel van het land te creëren: Pikol Lake Village. Dit ligt tussen de wijngaarden van de Vipava vallei.

Qatar
Qatar, een Arabisch land aan de Arabische Zee, staat bekend om zijn fascinerende cultuur en zijn gevarieerde landschappen, variërend van stranden tot woestijn tot de futuristische wolkenkrabberhoofdstad Doha. Qatar heeft een strategie om zichzelf te positioneren als de belangrijkste plek in de regio voor reizen, duurzaam toerisme en cultuur. Het toerisme is hierdoor al aanzienlijk gegroeid, wat door het WK voetbal van 2022 alleen maar door zal stijgen. Qatar is bovendien onlangs uitgeroepen tot het rijkste land ter wereld, deels vanwege alle glamoureuze hotels daar, waaronder grote namen als St. Regis, W, Park Hyatt en Ritz-Carlton. En er komt nog veel meer, met 112 eigendommen in ontwikkeling. In dit land kun je je dus wanen in een wereld vol rijkdom en luxe. 

Dit artikel wordt u aangeboden door Easy Terra. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden