Het Seesing Flex-team Achterhoek. Foto: PR
Het Seesing Flex-team Achterhoek. Foto: PR

Seesing Flex nieuwe partner voor flexibele inzet personeel bij acht gemeenten

ACHTERHOEK – Sinds 1 februari is Seesing Flex - regionaal bureau voor uitzenden, detacheren en opleiden - onder de naam 'Flexwerk Achterhoek' dé partner voor de flexibele inzet van werknemers bij acht Achterhoekse gemeenten en een zevental werkorganisaties. Na een intensief tendertraject, waar zeven uitzendpartijen aan deelnamen, kwam Seesing Flex als beste uit de bus.

Seesing wist - aan de hand van drie hoofdthema's 'Duurzaam, Dichtbij en D'ran', de opdracht naar zich toe te trekken. De projectgroep, onder leiding van Pim Kroes van de gemeente Doetinchem, die namens de Achterhoekse gemeenten en werkorganisaties verantwoordelijk was voor het aanbestedingstraject, is content met Seesing Flex als nieuwe flexpartner.

André Lurvink van de gemeente Oost Gelre en Inkoopcoördinator voor Flexwerk Achterhoek, beaamt dat het een goede match is. “Seesing Flex is een Achterhoekse partij die volledig verweven is met de regionale arbeidsmarkt. Ze spreken onze taal en beschikken over een groot netwerk van eigen vestigingen evenals diverse samenwerkingspartners. Hoewel het een centrale aanbesteding betreft, is het ervaren team van Seesing Flex in staat om, op basis van de wisselende behoeften, hun dienstverlening per deelnemende partij aan te passen. Seesing investeert echt in de samenwerking, maar zeker ook in de kandidaten door middel van persoonlijke aandacht, opleidingen en andere wensen die zijn toegespitst op het individu.“

Duurzaam
Op het gebied van duurzame inzetbaarheid steekt Seesing Flex in deze regio met kop en schouders uit boven andere partijen. Het bedrijf handelt vanuit de overtuiging dat iedereen recht heeft op actieve deelname aan de maatschappij. Sabine ten Holder, directeur Seesing Flex licht toe: "Seesing Flex is er voor iedereen in de regio en we zetten die extra stap om óók mensen met afstand tot de arbeidsmarkt aan werk te helpen; van Wajongers tot 50-plussers en van statushouders tot WW’ers. Gelukkig lukt dit ook goed. Onze cijfers laten zien dat wij - volgens de bouwblokkenmethode SROI Oost-Nederland - een SROI-waarde van 30% realiseren. Afgezet tegen de aanbestedingseis, die een minimum percentage van 5% voorschreef, is dat uiteraard een prachtig resultaat van onze jarenlange inspanningen op dit gebied." Het is één van Seesings doelstellingen om dit de komende jaren verder uit te bouwen. "Wat we verdienen in de Achterhoek, investeren we ook in de Achterhoek en daar ben ik enorm trots op. Zoals ik ook trots ben op het feit dat wij zoveel maatschappelijke initiatieven in de regio kunnen ondersteunen, zoals de Special Olympics, de Unieke Achterhoekse Spelen, De Graafschap en meer, ook lokale verenigingen. We doen dit om ook de leefbaarheid in de Achterhoek positief te stimuleren, waardoor de regio een aanzuigende werking krijgt voor potentiële werknemers."

Dichtbij
Met acht vestigingen, verdeeld over de Achterhoekse gemeenten, is Seesing Flex altijd in de buurt. Sabine vervolgt: "We hechten zeer veel waarde aan persoonlijk contact en kandidaten hoeven bij ons dan ook nooit ver te reizen voor een intakegesprek, evaluatie of andere reden waarvoor één-op-één contact gewenst is. We hebben een ervaren team van drie intercedenten en een accountverantwoordelijke speciaal vrijgespeeld voor deze sector. Zij zijn altijd op de hoogte van wat er speelt, houden de lijnen kort en zijn in staat snel te schakelen voor zowel opdrachtgever als kandidaat."

D'ran
Wie kent hem niet; de slogan van onze Achterhoekse voetbaltrots. Deze is Seesing Flex ookop het lijf geschreven. Zo faciliteert het bedrijf opleidingen in haar eigen opleidingscentrum in Wehl, maar ook in de vorm van BBL- en BOL-opleidingen, of taalcursussen voor statushouders. Ook helpen ze regelmatig mensen die in de schuldsanering zitten door het bieden van extra financiële hulp, in combinatie met een budgetcoach. En als het aankomt op vervoer denken ze ook mee, zoals met de Seesing Flex-fietsen die zij, op basis van huurkoop, beschikbaar stellen aan flexkrachten die geen eigen vervoer hebben.

Seesing Flex, met vestigingen in Aalten, Borculo, Doetinchem, ‘s-Heerenberg, Lichtenvoorde,Lochem, Winterswijk en Wehl is een zeer ervaren en toonaangevend bureau voor uitzenden, detachering en opleiden voor vacatures van elk niveau.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden