<p>Het zwembad in Steenderen is klaar voor het nieuwe seizoen. Foto: Medewerker zwembad</p>

Het zwembad in Steenderen is klaar voor het nieuwe seizoen. Foto: Medewerker zwembad

Zwembad Steenderen maakt er een spetterend seizoen van

STEENDEREN - Het Burg. Kruijffbad in Steenderen kijkt weer vooruit naar een spetterend zwemseizoen 2021. De poorten van het zwembad gaan op zaterdag 15 mei eindelijk weer open voor abonnementhouders. Helaas nog wel met aanpassingen en maatregelen maar dit mag de pret niet drukken.

Wie er dit seizoen wil zwemmen moet een abonnement aanschaffen. Dat geldt ook voor zwemlessen en zwemsporten. Zwemliefhebbers kunnen dit nog tot en met 22 april aanvragen tegen een scherpe prijs. Ook na deze datum blijft het mogelijk om een abonnement aan te vragen. Inschrijfformulieren zijn af te halen in de sporthal in Steenderen en te downloaden vanaf de website van het zwembad.

Zwemlessen
Ook komend zwemseizoen is er aanbod van zwemlessen. Zwemles in Steenderen staat bekend als goed, betaalbaar en in bijzonder warm zwemwater. Het bad voldoet aan alle landelijke richtlijnen van het ZwemABC. Zoals het er nu uitziet is zwemles A op maandag en donderdag rond 16.00-17.00 uur en zwemles B, C en Zwemvaardigheid op dinsdag en donderdag rond 18.00-19.00 uur. Dit hangt af van het aantal aanmeldingen. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.
Verder kan er opnieuw gesport worden in het warme water. Dat is leuk en gezond, en door de weerstand van het water worden extra veel calorieën verbrand en hoeft het lichaam geen schokken op te vangen. Aquasporters kunnen zich lekker uitleven op muziek. Ook is er Meer Bewegen Voor Ouderen. Zij kunnen hun spieren lekker soepel houden met deze beweeglessen in half diep water.

Spelregels
Helaas ontkomt ook het Burg. Kruijffbad niet aan een aantal spelregels, maar daarmee kan wel voor iedereen een veilige sportieve omgeving worden geboden. De regels worden op posters in het zwembad opgehangen.
Voor het recreatief zwemmen is er geen reservering nodig. Wel kan het personeel er voor kiezen om de poorten (tijdelijk) te sluiten wanneer het te druk wordt. Om banen te komen zwemmen moet vooraf telefonisch of aan de kassa worden gereserveerd. Iedereen mag dat maximaal tweemaal per week, één uur per keer. Reserveren kan tot maximaal twee weken vooruit.
Bedrijfsleidster Simone Cremers kijkt uit naar komend zwemseizoen: ‘Wij hebben er zin in om alle enthousiaste zwemmers weer te zien. Meer informatie is te vinden op onze website. Stel ook gerust telefonisch of per e-mail je vraag.’ Tel. 06-23505585, e-mail info@zwembadsteenderen.nl.


www.zwembadsteenderen.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden