<p>Joop Mol. Foto: PR</p>

Joop Mol. Foto: PR

(Patrick Riethorst)

Ontmoeting en Inspiratie Hengelo van live naar online

HENGELO - De werkgroep Inspiratie en Ontmoeting van de gezamenlijke kerken in Hengelo Gld. houdt op donderdag 11 maart een ontmoeting met ds Joop Mol, 'bedrijfsverzorger' van de PKN kerk. Dat gebeurt online, omdat de live-bijeenkomsten niet door kunnen gaan. De ontmoeting begint om 19.30 uur.

Vanwege de beperkingen door corona heeft de commissie gezocht naar een vorm die wel mogelijk is. In principe kan iedereen zich aanmelden voor deze online meeting.
Na de succesvolle avond met pastor Mia Tankink van 28 januari wordt voor Joop Mol een soort 'podcast' georganiseerd, een online vraaggesprek. De deelnemers kunnen Joop Mol bevragen over zijn loopbaan als predikant. Hoe heeft hij zijn werk ervaren in deze tijd van secularisatie? Wat hield hem op de been? Wat waren zijn drijfveren?
Op donderdag 8 april staat een volgende podcast gepland met Augustus Aerssens. Hij is 24 jaar en woont in een klooster in Rotterdam. Dit is het verhaal van een jongetje dat ooit een jongetje dat voetbalde, buiten ravotte en nooit wat met het geloof had - en nu de jongste kloosterling van Nederland is.
Aanmelden voor de podcast van 11 maart kan met een e-mail (voor 9 maart) aan Frida Meints (f.meints@gmail.com). Zij stuurt vervolgens een link.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden