<p>GroenRijk Steentjes mag vanaf woensdag eindelijk weer klanten toelaten, zij het beperkt . Foto: PR</p>

GroenRijk Steentjes mag vanaf woensdag eindelijk weer klanten toelaten, zij het beperkt . Foto: PR

GroenRijk Steentjes heel blij dat er weer wat klanten naar binnen mogen

Ondanks wegwerkzaamheden kunnen klanten naar tuincentrum

DOETINCHEM/ZELHEM - Bij GroenRijk Steentjes Doetinchem hebben ze er zin in. Vanaf woensdag 3 maart mag het tuincentrum tussen Doetinchem en Zelhem weer beperkt klanten toelaten in de winkel en daar zijn ze bij GroenRijk Steentjes heel blij mee.

Afgelopen tijd was het winkelen voor de klanten helaas niet wat men bij GroenRijk Steentjes gewend is. Via Whatsapp, telefonisch en Facebook waren er gelukkig veel bestellingen van klanten. “En daar zijn we jullie dankbaar voor”, zo laat een medewerker van het tuincentrum weten.

Vanaf deze woensdag zijn klanten weer welkom in de winkel, op afspraak dit keer. Of men nu graag die ene kamerplant, of toch die ene fruitboom wil, of lekker in de tuin bezig wil zijn… het is vaak toch fijn om de producten zelf te zien en te kopen. Goed nieuws, dat mag weer!

Een afspraak maken is makkelijk, bel naar 0314-621021. Toch liever even nog niet de winkel in en de gewenste producten afhalen? Dit is ook mogelijk. Stuur dan de bestelling via WhatsApp naar 06-82828928 of geef hem telefonisch door via 0314-621021.

Op moment is het tuincentrum wel wat lastiger te bereiken vanwege wegwerkzaamheden; dit gaat nu het beste via de Kruisbergseweg - Wassinkbrinkweg (volg de borden). En ondanks die beperkingen hoopt GroenRijk Steentjes Doetinchem haar klanten gauw weer in de winkel te mogen begroeten.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden