Hart voor de kapper
<p>Hartjes in de etalage van kapsalon Unique Hairstyling in Steenderen. Foto: PR</p>

Hartjes in de etalage van kapsalon Unique Hairstyling in Steenderen. Foto: PR

Hart voor de kapper

STEENDEREN - Nog maar net bekomen van de eerste lockdown, ging negen weken geleden de deur van Unique Hairstyling Steenderen weer op slot. In de etalage zijn de rolgordijnen naar beneden, het is stil, er brand geen licht en het ziet er vooral heel saai uit. Het team mist de klanten en ondertussen beginnen de klanten hen ook te missen.

Geen haar op het hoofd houdt natuurlijk rekening met deze lockdown en groeit gestaag door. De beauty-sector heeft het zwaar te verduren dit keer. Wat veel mensen niet weten is dat deze sector géén steun krijgt van de overheid. Voor veel ondernemers in deze sector is het nog maar de vraag of hun deuren weer open gaan na deze lockdown.

Het team van Kapsalon Unique heeft besloten om zelf de slingers maar op te hangen. “Wij vragen of iedereen een hart voor ons wil maken die we in onze etalage kunnen hangen, zo steek je ons een hart onder de riem.”

Bij Coop Aalderink in Steenderen staat een ton waar de harten kunnen worden ingeleverd. Er hangen al veel hartjes in de etalage, gemaakt door jong en oud. Dit vrolijkt de boel weer lekker op! “Het is voor ons echt hartverwarmend om te zien dat mensen de moeite nemen om dit voor ons te doen. Door deze actie krijgen wij weer positieve energie en dat geeft ons moed om door te zetten, zodat wij straks weer al jullie coronakoppies kunnen knippen! Jullie snappen dat onze handen al behoorlijk beginnen te jeuken!”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden