<p>Voor de documentaire &lsquo;Bespiegelingen van de Achterhoek&rsquo; is Vordenaar Fons Rouwhorst op zoek naar een landschap in de sneeuw (hoofdkleur wit) en hetzelfde landschap in het voorjaar (hoofdkleur groen). Foto: PR </p>

Voor de documentaire ‘Bespiegelingen van de Achterhoek’ is Vordenaar Fons Rouwhorst op zoek naar een landschap in de sneeuw (hoofdkleur wit) en hetzelfde landschap in het voorjaar (hoofdkleur groen). Foto: PR

(Picasa)

Filmbeelden gezocht voor documentaire ‘Bespiegelingen van de Achterhoek’

VORDEN - Vordenaar Fons Rouwhorst is op zoek naar creatieve hulp. In zijn documentaire ‘Bespiegelingen van de Achterhoek’ wil hij beelden opnemen van een Achterhoeks landschap in de sneeuw (hoofdkleur wit) en in het voorjaar (hoofdkleur groen). Het is de bedoeling dat beide opnamen vanuit hetzelfde standpunt zijn of worden gemaakt. Nog een wens: met een bewegend object zoals een wandelaar, fietser of een wapperende doek aan de waslijn.

“Het mag zeker ook iets anders zijn, ook hier graag beweging vanuit hetzelfde punt gefilmd of gefotografeerd. Op internet komen we veel creatieve geesten tegen en het lijkt ons leuk om een mooi fragment te kunnen opnemen in onze documentaire: ‘Bespiegelingen van de Achterhoek’. We hopen te kunnen kiezen uit diverse inzendingen en wie weet kunnen we meerdere opnames gebruiken. De maker van de gekozen bijdrage zal bij de credits vermeld worden", aldus Rouwhorst. De opnames worden gebruikt als beeld bij de volgende dichtregels: 'Het eerste wit, zo vroeg in het seizoen, zal wijken voor het lichte groen'.
Voor informatie en opgave kan contact worden opgenomen via tel. 06-10820899 of e-mail Inekeheinen5@gmail.com. De documentaire ‘Bespiegelingen van de Achterhoek’ zal naar alle waarschijnlijkheid in 2022 worden vertoond.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden