KHV MTB Team bedankt sponsors
Het KHV MTB-team in nieuw tenue. Foto Theo Seesing
Het KHV MTB-team in nieuw tenue. Foto Theo Seesing

KHV MTB Team bedankt sponsors

KOOLHOVENHEIDE - Het KHV MTB Team telt acht fanatieke mountainbikers. De fietsgroep vond het tijd worden voor nieuwe fietskleding, die eenheid uitstraalt. Acht bedrijven binnen de buurtschap Koolhovenheide in Hengelo waren bereid om een bijdrage te leveren voor aanschaf van een nieuw fietstenue.

De Hengelose fietsgroep komt voortaan weer keurig netjes voor de dag. Zorgboerderij de Mettemaat, Voetpraktijk Bronckhorst, Knus en Deco, Loonbedrijf Beunk, Oortgiese Campers, Bijenhof Interieur, Slotboom Tweewielers en Sueters Bruil Kalkzandsteenverlijming zorgden er gezamenlijk voor de heren in mooie tenues te steken. Een van de leden nam het op zich om het nieuwe tenue vorm te geven.
De KHV MTB is een fanatieke fietsgroep die in de wintermaanden op de zondagen de bospaden opzoekt en in de zomermaanden op een doordeweekse avond de trappers rond laat gaan. Op deze manier komen de mannen op de mooiste plekken van de Achterhoek en omgeving.
Op het Hengelse Zand werd -coronaproof- een mooie foto van de fietsgroep in het nieuwe tenue gemaakt. Voor alle sponsors was er nog een aardige verrassing.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden