Park de Bleijke ontvangt Univé Oost Fonds waardering
<p>V.l.n.r.: Harry Spekschoor (ledenraad Univ&eacute; Oost), Mechteld van Doorn-Beemer (secretaris Stichting Park de Bleijke) en Gerard Berenbroek. Foto: Univ&eacute; Oost</p>

V.l.n.r.: Harry Spekschoor (ledenraad Univé Oost), Mechteld van Doorn-Beemer (secretaris Stichting Park de Bleijke) en Gerard Berenbroek. Foto: Univé Oost

Park de Bleijke ontvangt Univé Oost Fonds waardering

HENGELO - Vlak voor het einde van het jaar werd Stichting Park de Bleijke blij verrast door Univé. Zij bleek een van de winnaars van het Univé Oost Fonds 2020. De stichting heeft een waardecheque ontvangen van maar liefst 5.000 euro voor het realiseren van het trekpontje in Park de Bleijke.

Op een koude donderdagochtend reed de Univé bus het park binnen waar aftredend penningmeester Gerard Berenbroek en secretaris Mechteld van Doorn-Beemer nietsvermoedend een rondje liepen. De heer Harry Spekschoor van de Ledenraad van Univé Oost mocht een cheque uitreiken aan Stichting Park de Bleijke als een van de gelukkige winnaars van 2020. De stichting zal het bedrag gebruiken voor de bouw van twee aanlegsteigers en de realisatie van het trekpontje in het park. Zie de video die is gemaakt op: univeoost.nl/in-de-regio/unive-oost-fonds.

Stichting Park de Bleijke beheert en onderhoudt het park in de kern van Hengelo gld en is daarbij volledig afhankelijk van subsidies, giften en vrijwilligers.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden