Huisartsenpraktijken ’t Zand en Het Raadhuis gaan verhuizen
<p>Gezondheidscentrum de Eik, met op de bovenverdieping de huisartspraktijken. Foto: Sabine Janssen</p>

Gezondheidscentrum de Eik, met op de bovenverdieping de huisartspraktijken. Foto: Sabine Janssen

Huisartsenpraktijken ’t Zand en Het Raadhuis gaan verhuizen

HENGELO - Op donderdag 28 en vrijdag 29 januari gaan huisartsenpraktijk ‘t Zand en huisartsenpraktijk Het Raadhuis verhuizen naar Gezondheidscentrum de Eik aan de Raadhuisstraat 18 (naast de Albert Heijn). “We hebben er lang naar uitgekeken”, laat huisarts Sabine Janssen weten. “Het voorbereiden was best een lang traject. De bouw zelf ging vlot en volgens schema.”

Vrijdag 15 januari krijgen de huisartsen hun sleutel. “Dan kunnen we in onze nieuwe praktijkruimten. Die zijn op de eerste verdieping en geschilderd en behangen afgeleverd. Naast een trap is er ook een lift aanwezig”, vertelt Sabine enthousiast. Fysiotherapie Jentha is inmiddels al gestart in het nieuwe gebouw. “De andere zorgverleners volgen vanaf februari. De apotheek bijvoorbeeld, moet de inbouw nog doen. Anderen volstaan met het plaatsen van een bureau, dat doet ieder voor zich. Jammer dat vanwege corona er geen officiële opening kan plaatsvinden.”

De huisartsen zijn in hun nieuwe praktijken weer volledig bereikbaar vanaf maandag 1 februari. Vanwege deze verhuizing zijn zij 28 en 29 januari alleen bereikbaar voor spoedgevallen. De praktijk is die twee dagen te bereiken via de reguliere telefoonnummers.


Huisartsenpraktijk ‘t Zand: 0575 461 277

Huisartsenpraktijk Het Raadhuis: 0575 461 266

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden