Jubilaris Willie werd bij de viering vergezeld door zijn vrouw Wilhelmien. Foto: Bart Schimmel

Jubilaris Willie werd bij de viering vergezeld door zijn vrouw Wilhelmien. Foto: Bart Schimmel

Willie van Gessel 40 jaar in dienst bij KAWECO

Algemeen

HENGELO - Op 4 januari 2021 was Willie van Gessel 40 jaar in dienst bij KAWECO (Reesink Production). Dit is op gepaste wijze gevierd, met gebak en een aantal presentjes voor het jubileum. Willie werd bij de viering vergezeld door zijn vrouw Wilhelmien.

In september 1979 is Willie begonnen bij Kamps de Wild. Aanvankelijk in de productie en assemblage van mesttanken en kippers, later is hij naar kantoor verhuisd als werkvoorbereider. Deze functie vervult hij tot op heden nog met plezier! Willie is tussendoor een tijdje elders bij een mechanisatiebedrijf werkzaam geweest, maar toch kon hij KAWECO niet loslaten. Al gauw kwam hij terug. Naast de werkvoorbereiding is Willie tegenwoordig ook verantwoordelijk voor de inkoop en heeft hij de overgang naar het ERP-systeem ISAH grotendeels in banen geleid. Willie wordt door zijn collega’s gekenmerkt als gedreven, gek van werk, enthousiast, nauwkeurig, gepassioneerd, en heeft een Kaweco hart.

Reesink Production wil hierbij van het moment gebruikmaken om Willie te bedanken voor 40 jaar trouwe dienst en zijn onvoorwaardelijke inzet voor KAWECO. Mede door hem is het bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant