Scouting Sweder speurt naar leiding
<p>Welpen en scouts van Scouting Sweder van Voorst houden regelmatig een gezamenlijke opkomst. Foto: Jesse Oukes</p>

Welpen en scouts van Scouting Sweder van Voorst houden regelmatig een gezamenlijke opkomst. Foto: Jesse Oukes

Scouting Sweder speurt naar leiding

HUMMELO - Scouting Sweder van Voorst Hummelo en Keppel zoekt uitbreiding van leiding. De groepen, zowel welpen, scouts als explorers, groeien nog steeds. Dat is fijn, maar daarbij komt ook een probleem om de hoek kijken.

Om deze groei op te vangen zou het mooi zijn als er per groep meer leidinggevenden zouden zijn, zodat zij om beurten voor de groepen kunnen staan. Daarom zoekt de scouting naar geïnteresseerden om bij het leidingteam aan te sluiten. Wie vindt dit een leuke uitdaging?
Uitbreiding van (mannelijke of vrouwelijke) leiding is gewenst bij de welpen, kinderen van 7-11 jaar en de scouts, kinderen van 11-15 jaar. De explorers, meiden en jongens van 15-17 jaar, zien liefst vrouwelijke leiding aansluiten.
Natuurlijk is het fijn als scoutingervaring aanwezig is, maar enthousiasme is nog belangrijker. Er zijn mogelijkheden om een opleiding te volgen. Kom gerust eens een keer meedraaien. De scoutstal staat aan de Torenallee 2a in Hummelo. Meer informatie of aanmelden bij de secretaris Cecile Willems, bestuursleden of leiding van Scouting Sweder van Voorst.


bestuur@scoutingsweder.nl

www.scoutingsweder.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden