Schutterij P.R.O.O.S.T brengt ‘Den Bremer’ aan huis
Boerenkoolstamppot van Den Bremer. Schutterij P.R.O.O.S.T bezorgt. Foto: Den Bremer
Boerenkoolstamppot van Den Bremer. Schutterij P.R.O.O.S.T bezorgt. Foto: Den Bremer

Schutterij P.R.O.O.S.T brengt ‘Den Bremer’ aan huis

Eten wat de stamppot schaft!

TOLDIJK - Op 11, 12 en 13 december is het mogelijk om een heerlijke stamppot van Den Bremer door Schutterij P.R.O.O.S.T thuis te laten bezorgen: hutspot met hachee en worst, boerenkool met worst en speklap of zuurkool met worst, ham en gekookt spek. Ook kinderstamppotmenu’s zijn mogelijk.

Het doel van de kleine, doch zeer gezellige Schutterij P.R.O.O.S.T is simpel; mensen verbinden. In deze gekke tijd is dat echter lastig om tot uitvoer te brengen, maar omdat de leden nu eenmaal slecht stil kunnen zitten en zich graag inzetten om op welke manier dan ook iets voor Toldiek en omstreken en haar inwoners te kunnen betekenen hebben zij ‘’ gestart.
“Samen eten is fijn, gezellig en lekker. Maar het smaakt vaak nog dubbel zo goed als je niet eerst zelf drie uur hebt staan zweten boven een fornuis. Daarom maken zij het, en brengen wij het!”, laten de leden van de schutterij weten. “Dat de horeca het erg zwaar heeft in 2020 weet iedereen, en daarom willen we de altijd gastvrije familie Wunderink van onze thuisbasis, Café Restaurant ‘Den Bremer’ een weekendje helpen. En daar hebben we jullie hulp voor nodig.”
Bezorgen kan sowieso in de voormalig gemeente Steenderen, maar er wordt ook graag een omweg gemaakt, voor wie wil bestellen. Er wordt met tijdsvakken gewerkt: 17.00 – 17.30 uur, 17.30 – 18.00 uur, 18.00 – 18.30 uur, 18.30 – 19.00 uur of 19.00 – 19.30 uur.
Opgave uiterlijk 9 december via een mailtje naar watdestamppotschaft@gmail.com. Hierin staat vermeld wat je wilt voor het aantal gewenste volwassenen en het aantal kinderen, welke dag je wilt genieten van onze komst (en de stamppot), het adres, mobiele nummer (voor als er iets mis gaat in de planning), naam en in welk tijdsvak je het bezorgd wilt hebben.
Voor de ‘Die Hard Stamppotter’ is er de mega-weekend-stamppot-knaller! Op vrijdag zuurkool met worst, ham en gekookt spek. Op zaterdag brengen we boerenkool met rookworst, speklap en verse worst en op zondag hutspot met hachee, sucadelap en worst.


watdestamppotschaft@gmail.com

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden