Meilandjes signeren biografie Martien in Zelhem
<p>Martien Meiland en Erica Renkema signeren achter een spatscherm de biografie van Martien. Foto: PR</p>

Martien Meiland en Erica Renkema signeren achter een spatscherm de biografie van Martien. Foto: PR

Meilandjes signeren biografie Martien in Zelhem

Boek met krabbel Martien en Erica

ZELHEM - Eén van de -slechts- twee signeersessies die de Meilandjes doen ter gelegenheid van de biografie ‘Martien’ heeft zaterdag 28 november plaats in Zelhem. Martien Meiland en Erica Renkema zijn dan van 16.00 tot 18.00 uur te gast bij The Read Shop Express.

De volle agenda van de Meilandjes en de coronamaatregelen hebben ervoor gezorgd dat het plan om veel signeersessies te houden in het land gedwarsboomd werd. Martien: “Maar helemaal niets doen vonden we ook zo vervelend. Dus hebben we de dag na de presentatie van mijn boek één signeersessie gehouden bij Montana in de winkel in Noordwijk. En voor de tweede hebben we gekozen voor een boekhandel in de regio van onze nieuwe woonplaats, The Read Shop Express in Zelhem. De eigenaren Remco en Hetty waren zo enthousiast, dat we voor hen hebben gekozen.”
Bij de signeersessie in de winkel aan de Magnoliaweg 1B in Zelhem wordt strikt rekening gehouden met de coronamaatregelen. Ook de filmploeg van de successerie ‘Chateau Meiland’ geeft acte de présence. Voor deze gelegenheid heeft The Read Shop extra exemplaren van de exclusieve luxe-editie van het boek ingeslagen. Daarin zitten maar liefst 32 extra pagina’s met foto’s uit het privéalbum van de Meilandjes. Dat boek kost 25 euro en wordt met de handtekening van Martien en Erica echt een collector’s item.
"Om te zorgen dat onze reguliere klanten kunnen blijven winkelen, worden steeds maximaal tien mensen gelijktijdig toegelaten ter gelegenheid van de signeersessie. Verder hanteren wij de regels zoals deze door de overheid zijn opgesteld, dus 1,5 meter afstand (zowel binnen als buiten), handen wassen/ontsmetten etcetera. Een mondkapje is verplicht in de winkel en ten behoeve van de signeersessie wordt de toegang gereguleerd. Martien en Erica zitten aan een tafel achter een spatscherm. Verder zal er voldoende personeel aanwezig zijn om de andere klanten te helpen en alles in goede banen te leiden", laat Remco Reebeen van The Read Shop Express in Zelhem weten.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden