Wijn van de Slijterij bij Everwennink
<p>Cor Halmingh van Everwennink bij het assortiment heerlijke betaalbare wijnen die sinds kort bij Everwennink te koop zijn. Foto Jan Hendriksen</p>

Cor Halmingh van Everwennink bij het assortiment heerlijke betaalbare wijnen die sinds kort bij Everwennink te koop zijn. Foto Jan Hendriksen

Wijn van de Slijterij bij Everwennink

RUURLO - Wie kent het niet: je wilt een lekker flesje wijn meenemen naar huis of als presentje voor kennissen, maar je weet niet welke. Natuurlijk zijn er voldoende slijterijen en wijnhuizen die graag willen adviseren. Maar niet altijd hoeft de prijs een rib uit je lijf te zijn. Natuurlijk heeft de supermarkt ook een breed scala aan wijnen in een betaalbare prijsklasse.

Maar dan? Welke moet je kiezen? Van het etiket kan lang niet iedereen alles aflezen, en bovendien: je eigen smaak is die van de ander niet. En die wijn die je vorig jaar eens kocht en lekker vond, die ligt ineens niet meer in het schap. Welke lijkt er op?

Everwennink in Ruurlo heeft sinds kort de oplossing: een beperkte keuze in wijnen die door een vakslijter zijn geselecteerd. Stuk voor stuk onderscheidend, gewaardeerd in smaak en prijsklasse. Die wijnen worden uitgebracht onder het label 'Wijn van de Slijterij'. Dat is een selectie wijnen, rechtstreeks van de vakslijter, die zeer gewaardeerd en populair zijn. Populair in smaakbeleving als ook in de prijsstelling. Tevens kent dit assortiment een zeer constante kwaliteit en uitstraling. Daarmee biedt Everwennink de oplossing om voor gebruik thuis, met gasten of als cadeau een heerlijke wijn te kiezen die tevens heel betaalbaar is.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden