Tennissen bij De Nieuwe Hellewei

STEENDEREN - De afgelopen tijd zit het tennis weer flink in de lift bij tennisvereniging De Nieuwe Hellewei in Steenderen. En daar is de vereniging natuurlijk heel blij mee. Ook in coronatijd kan er getennist worden met enkele aanpassingen vanwege de maatregelen die in acht moeten worden genomen, dat wel. Er kan getennist worden in groepjes van maximaal vier personen per baan. Dit betekent dat enkel en dubbel spelen mogelijk is. Ook de jeugd is van harte welkom. Zij kunnen spelen en getraind worden onder de bezielende leiding van Jaco Beeuwkes op vrijdagmiddag.

Er zijn enkele vaste momenten in de week wanneer meerdere volwassen leden samenkomen om te tennissen. Dit is onafhankelijk van niveau. Dat zijn: zondagochtend van 10.00 tot 12.00 uur, dinsdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur en woensdagavond vanaf 20.00 uur. Het is daarnaast altijd mogelijk om te tennissen, als je een maatje meeneemt.
De Nieuwe Hellewei beschikt over drie nieuwe kunstgrasbanen, die het hele jaar door bespeelbaar zijn, met uitzondering als er sneeuw op ligt en wanneer de temperatuur beneden -5 graden komt. Ook is er moderne led-verlichting, zodat bij donkere avonden het net lijkt alsof je met daglicht speelt.

Normaal gesproken is het ook gezellig na een rondje tennissen in de kantine. Deze is helaas gesloten in de huidige situatie met corona. Uiteraard wordt daar iedereen graag ontvangen wanneer dit weer mogelijk is. Wel mag er van het toilet gebruik gemaakt worden.

Wil je tennis eens uitproberen of heb je al eerder getennist en wil je graag hernieuwde kennismaking met deze fijne sport, wees welkom aan de Prins Bernhardlaan 5 in Steenderen.

Meer informatie bij Stefan Jansen, ledenadministratie@hellewei.nl of kijk op de website.


www.hellewei.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden