Aangepaste vieringen in de St. Willibrordkerk

STEENDEREN – In de St. Willibrordkerk in Steenderen zijn vanwege de coronamaatregelen aanpassingen gedaan aan de agenda van de vieringen voor zaterdag 31 oktober en maandag 2 november. Zo gaan de Allerzielenviering niet door.

Vanwege het beperkte aantal bezoekers dat toegestaan is in een kerkdienst heeft de locatieraad en pastoraatgroep van de St. Willibrordkerk in Steenderen moeten besluiten de Allerzielenviering op zaterdag 31 oktober niet door te laten gaan. Er is wel een eucharistieviering om 19.00 uur, waarvoor men zich dient aan te melden. Op de website www.12apostelen.nl is te lezen waar kerkgangers zich kunnen aanmelden.

Kaarsen aansteken
Op maandag 2 november is de kerk van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Voorin de kerk staat dan het gedachteniskruis met de kruisjes van de dit jaar overleden parochianen. Daar kunnen ook kaarsjes aangestoken worden. Om 10.00 uur wordt de klok geluid voor de overledenen. Op het kerkhof staan lichtjes die op de graven gezet kunnen worden. ’s Avonds is het kerkhof tot 20.00 uur verlicht. Zo is er toch een mogelijkheid om op deze dag de overleden dierbaren te gedenken.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden