Hengelose dammers scoren drie punten

HENGELO - Slechts twee spelers van de Hengelose damclub DCH zijn afgelopen zaterdag in actie gekomen in de tweede ronde van de Nationale Competitie. Arnoud de Greef en Harry Vos scoorden met een remise en een zege bij elkaar drie punten.

Omdat nogal wat teams in deze Nationale Competitie zich hebben teruggetrokken ontstaan her en der wat scheve ranglijsten en zijn verschillende teams hierdoor vrij. DIOS 3 hoefde daarom niet te spelen en het combinatie team DIOS 4-CT evenmin. Ook DUO 2 had in deze ronde geen tegenstander vandaar dat uiteindelijk maar twee spelers van DCH in actie hoefden te komen.
Arnoud de Greef ging met DIOS-Achterhoek 1 naar Lent en speelde daar remise. DIOS Achterhoek 1 won met 7-9 en is met 2-4 mede-koploper in de hoofdklasse A. Damkring Emmeloord was de tegenstander van DIOS-Achterhoek 2. De Achterhoekers wonnen in de Noordoostpolder met 6-10 waarvan twee punten werden binnengehaald door de winst van Harry Vos. Dit team is mede-koploper in de eerste klasse A met 2-3.
De onderlinge competitie van DCH is even stilgezet, omdat vanwege de coronamaatregelen de horeca en aanverwante gelegenheden om 22.00 uur hun deuren dicht moeten hebben. Hierdoor heeft het bestuur besloten om de competitie in eerste instantie drie weken op te schuiven, waarna de situatie opnieuw wordt beoordeeld.
DCH nodigt belangstellenden voor de damsport uit om eens bij de clubavond te komen kijken. De Hengelose vereniging speelt op donderdagavond bij Clublokaal 'Ons Huis' in Hengelo (Beukenlaan 30). Inlichtingen bij het secretariaat : H.Vos, tel. 0314-722131.
Meer uitslagen en standen zijn te vinden op onderstaande websites.


dch-hengelo.geldersedambond.nl
kndb.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden