Jeanette Harmsen is trots op haar finaleplaats in de landelijke ‘Secretaresse van het Jaar’ verkiezing. Foto: Schoevers/Esther Molenaar
Jeanette Harmsen is trots op haar finaleplaats in de landelijke ‘Secretaresse van het Jaar’ verkiezing. Foto: Schoevers/Esther Molenaar

Jeanette Harmsen finaliste ‘Secretaresse van het Jaar’ verkiezing

STEENDEREN/DOESBURG – Jeanette Harmsen (52) behoorde na de voorrondes van de landelijke verkiezing ‘Secretaresse van het Jaar’ die ieder jaar wordt uitgeschreven door Instituut Schoevers al tot de zes beste secretaresses, lees co-managers, van Nederland van dit jaar. Haar dinsdag 22 september gehouden presentatie voor een jury leverde haar een plek in de finale op.

Door Liesbeth Spaansen

Jeanette woont in Steenderen en werkt als Executive Assistant bij Ubbink bv, een Nederlandse vestiging van de Ubbink Centrotherm Group in Doesburg, maar reed voor deze halve finale naar Amsterdam. “In het Corendon Village Hotel zat een jury klaar om onze presentaties te beoordelen, coronaproof”, vertelt ze enthousiast. “Eén kandidaat gaf een online presentatie, maar dan merk je toch dat fysieke aanwezigheid heel belangrijk is.”

De jury gaf opbouwende kritiek aan de deelnemende halve finalisten, waarna Jeanette unaniem als een van de drie finalisten werd uitgeroepen. “Ik was blij verrast met de uitslag en kan nu lang genieten dat ik finaliste ben”, laat ze weten. “Al had ik graag dit jaar de ambassadeur voor dit vak willen worden.”

Jeanette legt uit dat vanwege corona deze halve finale al van 14 april was doorgeschoven naar 22 september, maar dat ook de finale is doorgeschoven. “In januari 2021 start een nieuwe ‘Secretaresse van het Jaar’ verkiezing. Daaruit worden in de verschillende ronden twee finalisten verkozen. Dan komen de vijf finalisten van 2020 en 2021 op 13 april volgend jaar tijdens de grote finale op het podium en dan wordt een winnaar gekozen.”

Met het juryrapport in handen gaat Jeanette Harmsen haar presentatie perfectioneren. “Het was spannend, maar een fantastische ervaring. Ik ben trots op deze prestatie en ik geniet er nu van.”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden