Tennisvereniging de Nieuwe Hellewei in Steenderen. Foto: Barbara Beuwer
Tennisvereniging de Nieuwe Hellewei in Steenderen. Foto: Barbara Beuwer

Tennisvereniging de Nieuwe Hellewei organiseert wintercompetitie

STEENDEREN - Al vele jaren organiseert tennisvereniging de Nieuwe Hellewei uit Steenderen de ‘Wintercompetitie’. Een gezellige mix competitie voor gelegenheidsteams uit Steenderen en omstreken. Een laagdrempelige en gratis competitie (niet vanuit de KNLTB) waarbij naast sportiviteit gezelligheid voorop staat. De mogelijkheid om als beginnende tennisser eens een wedstrijd te spelen of om met tennissende collega’s of vrienden die bij andere verenigingen spelen aan een competitie mee te doen.

“Jaren terug kon bij veel verenigingen in de winter niet meer worden gespeeld. Omdat het soort banen dit niet toeliet. De Nieuwe Hellewei in Steenderen had al vroeg banen van kunstgras waarop ook bij winterse omstandigheden gespeeld kon worden. Om mensen vanuit omliggende verenigingen de gelegenheid geven te kunnen doorspelen, waren er speciale winterlidmaatschappen, maar ontstond ook het idee om een competitie op te starten. Inmiddels hebben steeds meer tennisverenigingen winterbestendige banen, maar de competitie in Steenderen houden we in ere. Veel teams spelen al jaren mee. Maar het is natuurlijk erg leuk om ook tegen nieuwe teams te spelen", licht Diny Bulten toe.

Zij heeft sinds enkele jaren de organisatie op zich genomen. “Zoals bij iedere sport gaan we op de baan natuurlijk wel voor de punten. Maar gezelligheid staat voorop. Er is een competitieronde in november en december. En één in januari, februari en maart. Je speelt ongeveer twee zaterdagen in de maand tegen wisselende teams. Op zaterdag ook andere activiteiten te doen? We proberen in de planning hier rekening mee te houden."

Lijkt het je leuk om met een team mee te doen? Meld je team (minimaal 2 heren en 2 dames) dan voor 3 oktober aan bij Diny Bulten via dinybulten@hotmail.com. Heb je vragen bel haar dan op 0634935694.


www.hellewei.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden