Partij uit de Heren dubbel 6 tijdens de clubkampioenschappen HLTC Het Elderink. Foto: D. Wullink
Partij uit de Heren dubbel 6 tijdens de clubkampioenschappen HLTC Het Elderink. Foto: D. Wullink

Spannende wedstrijden bij clubkampioenschappen Het Elderink

HENGELO – Er werd weer veel strijd geleverd tijdens de Onstenk Meubelen Clubkampioenschappen, die gehouden werden van 31 augustus tot en met 5 september op de tennisbanen van HLTC Het Elderink.

Dit jaar was het opvallend dat veel nieuwe leden en ook enkele introducees mee deden. Het was fijn om te zien dat het in coronatijd mogelijk is om een lekker potje te tennissen. De organisatie wees bij binnenkomst elke deelnemer op de geldende coronaregels op het tennispark en in het clubgebouw. De commissie Tenniszaken kon ongeveer zestig deelnemers indelen in de verschillende klassen. Opvallend was het dat er naast de vele dubbelpartijen ook weer de nodige inschrijvingen waren voor de enkel partijen.
De weersomstandigheden waren prima en de wedstrijden konden volgens planning verlopen, ondanks de nodige verhinderingen van de deelnemers. De finales werden zoveel mogelijk gespeeld op zaterdag 5 september. Veel spanning zat er in de finalepartijen; Michael Hollander was de grote winnaar, door winst zowel in de Heren enkel 5, als in de Heren dubbel 5.
Bij de Heren Dubbel 7 was er een spannende finalepoule, waarbij iedereen een keer won en een keer verloor. Frans Wolbrink en Dick Wullink wonnen uiteindelijk op basis van de betere setstanden. Bij de heren dubbel 8 wonnen de nieuwe leden Stefan Geurtsen en Tom Kreunen al hun partijen.

De prijzen werden beschikbaar gesteld door hoofdsponsor Onstenk Meubelen en Houx Sport (Zutphen). Namens de commissie Tenniszaken verzorgde Dianne Mullink met een komische speech de prijsuitreiking.
Meer informatie over de Hengelose tennisclub is te vinden op de website: www.hetelderink.nl.

Eindstanden: Heren Enkel 5: 1. Michael Hollander; Heren Dubbel 5: 1. Michael Hollander en Maarten Hukker; Heren Dubbel 6: 1. Hans Derksen en Erik Kleinreesink; Dames Dubbel 6: 1. Mariëlle Slager en Hennie Visschers 2. Berdy Langeler en Rinske ter Welle; Gemengd Dubbel 6: 1. Corinne Pelgrum en Maarten Hukker 2. Dianne Mullink en Dick Wullink; Heren Dubbel 7: 1. Frans Wolbrink en Dick Wullink 2. Mats de Winkel en Herman de Winkel; Gemengd Dubbel 7: 1. Ans Braakman en Johan Derksen 2. Hennie Visschers en Herman de Winkel; Heren Enkel 8: 1. Stefan Geurtsen; Dames Enkel 8: 1. Corinne Pelgrum 2. Erna Veenink; Heren Dubbel 8: 1. Stefan Geurtsen en Tom Kreunen 2. Wim Homan en Fred Ruiterman; Gemengd Dubbel 8: 1. Erna Veenink en Eric Melgers.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden