Formal purple shirt at pile of clothing
Formal purple shirt at pile of clothing (Baloncici)

Luchtige ondershirts voor in de Herfst

Helaas, de zomer komt ten einde. De T-shirts en poloshirts met een leuk printje worden weer op de bovenste plank gelegd en de truien en ondershirts die op de bovenste plank lagen, worden weer in het zicht gelegd. Daarnaast wordt het ondershirt weer onder het overhemd aan getrokken, omdat het weer wat kouder wordt. Wist je dat je onder een wit overhemd geen wit T-shirt dient aan te trekken? Wit op wit versterkt de kleur wit en je zult duidelijk de mouwen van het T-shirt zien. Je kunt beter kiezen voor een contrasterende kleur, zoals grijs. Om er voor te zorgen dat je het niet koud krijgt, wordt het T-shirt merk ShirtsofCotton besproken in dit artikel.

ShirtsofCotton.com: mooie, lange t-shirts

T-shirts die lang genoeg zijn om onder het overhemd te dragen én die de gehele dag in de broek blijven zitten, zijn niet gemakkelijk te vinden. Wat je veel ziet, is dat dat lange T-shirts vaak breder worden aan de onderkant. Slanke mannen hebben dan een soort hobbezak aan. Gelukkig heeft de opkomst van online shops er voor gezorgd dat je gemakkelijk je nieuwe, favoriete T-shirt kunt vinden. Hierdoor kunnen mannen die in kledingzaken niet het juiste T-shirt kunnen vinden, toch fijne passende T-shirts (of andere kledingstukken kunnen vinden). Bij ShirtsofCotton.com hebben ze dat goed begrepen. De uitgebreide collectie T-shirts bestaat aan je groot, variërend aanbod. Zo kan ieder type man een geschikt T-shirt vinden.

Het merk denkt aan de grote, stevige man

Modespecialisten zijn het over niet veel eens, maar op één punt zullen ze elkaar toch niet snel tegenspreken. De stijlregel: ‘Koop dat wat past bij jouw lichaam en mooi om het lichaam valt’. Dat klinkt logisch. Behalve, daar denken enkele modetrends in subculturen anders over (zie street culture in de jaren ’90 bijvoorbeeld). Tijdens deze hype wordt kleding die te los hangt al snel als sjofel gezien. Bovendien verhult het shirt het lichaam, terwijl je zeker als lange slanke man je lichaam eventueel wilt benadrukken. De strakste maat is echter op het gebied van T-shirts niet altijd de beste maat. Een maatje meer wil bij de goedkoopste t-shirts namelijk meestal zeggen: zowel in de lengte als de breedte een maatje erbij. 

Heb je een lang T-shirt nodig?

Wie z’n lange T-shirts aan modebewuste lange, maar slanke mannen wilt verkopen, weet dat het enkel een maatje groter maken van de T-shirts geen oplossing is. De perfecte pasvorm voor jouw T-shirts, dient afgestemd te worden op het lichaam en de pasvorm. Wanneer je uit een slim fit T-shirt groeit, kun je beter een T-shirt kiezen met een wat rechtere pasvorm. Op deze manier behoud je toch dezelfde maat, maar wordt de omvang van het shirt een beetje wijder. Zo is het ondershirt niet direct te groot voor je. Het merk ShirtsofCotton T-shirts biedt perfecte ondershirts aan voor de man. De T-shirts zijn net wat langer gemaakt, zodat ze fijn in de broek blijven zitten. Ook wanneer je je een paar uitrekt. Daarnaast kun je kiezen voor ondershirts met een mix van elastaan en katoen, wat net dat beetje extra rek genereert, 100% katoenen ondershirts of ondershirts met een mix van katoen, bamboe katoen en elastaan. Mocht je twijfelen over de maat? Neem dan contact op met één van de T-shirt specialisten van ShirtsofCotton.com. 

Dit artikel wordt u aangeboden door ShirtsofCotton.com. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden