Jongens als de meisjes doen enthousiast mee met voetbalwedstrijdjes en hiphopmoves. Foto: Emmeke Gosselink
Jongens als de meisjes doen enthousiast mee met voetbalwedstrijdjes en hiphopmoves. Foto: Emmeke Gosselink

Dans en voetbal gaat prima samen in Steenderen

Dans en voetbal gaat prima samen in Steenderen

‘Kids Zomerweken 2020’

STEENDEREN - Op woensdag 29 juli was er weer een geslaagde activiteit uit de reeks ‘Kids Zomerweken 2020’ in Steenderen. Zo’n 40 kinderen kwamen af op ‘Voetbal en Dans’ op het terrein van voetbalvereniging SV Basteom. Een enthousiaste groep vrijwilligers stond ze al op te wachten.

De voorbereiding van het spektakel was dit keer in handen van Gerrit Wijenberg van Basteom en Miriam Klein Lenderink Urban Dance Lab, weer twee van vele enthousiaste vrijwilligers die deze zomer de reeks van kinderactiviteiten mogelijk maken.

Blije gezichten

op een circuit

van sportieve

en leuke

activiteiten

Ze hadden een programma gemaakt waarbij eerst een gezamenlijke warming-up gedaan werd door Miriam. Vervolgens werd een circuit van sportieve en leuke activiteiten doorlopen. Zo waren er kleine voetbalwedstrijdjes in een opblaasbare boarding, kon je doelpunten schieten en werden er onder leiding van Miriam Klein Lenderink hiphopmoves ingestudeerd tot een gezamenlijke dans.
Zowel de jongens als de meisjes waren aan het swingen. Dat belooft wat voor de kermissen in de toekomst. Al met al weer een geslaagde middag voor de kinderen die met blije gezicht weer huiswaarts trokken.
De komende weken volgen er nog meer van dit soort leuke kindermiddagen op verschillende plekken in Steenderen. Aanmelden kan via de website of via de mail.


dekeisteenderen.nl/kz

kidszomer2020@dekeisteenderen.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden