Vanaf vrijdag 17 juli kan men lekker loungen in het Ruurlose bos bij De Heikamp. Foto: Casper Meenink
Vanaf vrijdag 17 juli kan men lekker loungen in het Ruurlose bos bij De Heikamp. Foto: Casper Meenink

De Heikamp opent Boslounge in Ruurlo met stunt

Heikamping: pop-up-camping voor één nacht

RUURLO - Vanaf 17 juli kunnen gasten lekker loungen in het Ruurlose bos bij De Heikamp.  Het terrein is omgetoverd tot een doorlopend festival, met festival-food, sprankelende cocktails en sfeervolle verlichting, en passende muziek zorgt voor een bijzondere ervaring aan de rand van de bossen. Samen genieten met vrienden, een familiedag of vakantieborrel worden weer mogelijk op dit, met afstand leukste, terras. De Boslounge is op en rondom de Bosveranda van De Heikamp. Die leent zich uitstekend voor uiteenlopende feesten bijeenkomsten, zowel voor particulieren als zakelijke groepen. 

Op de openingsavond is er een mini pop-up festivalcamping voor enkele uitverkorenen. Vijf tiipi-tenten worden in samenwerking met Obelink Vrijetijdsmarkt sfeervol ingericht voor een onvergetelijke, totaal verzorgde nacht. Op deze luxe ‘Heikamping’ worden gasten volledig in de watten gelegd.
Uit alle reserveringen die voor woensdag 15 juli zijn gemaakt, worden een aantal winnaars getrokken die tijdens de openingsavond mogen overnachten in een volledig verzorgde tipi-tent op de ‘festival’camping. Op deze manier wordt een vrolijk startschot gegeven aan het Boslounge-seizoen.

Vanaf 17 juli zal de Boslounge iedere vrijdag en zaterdag geopend zijn. Mogelijk worden de openingsdagen in de toekomst uitgebreid. Reserveren is gewenst, en kan voor zowel kleine als grotere gezelschappen via de website.


www.boslounge.com

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden