Op wacht voor de deur, tot die weer open gaat. Foto: PR
Op wacht voor de deur, tot die weer open gaat. Foto: PR

Deuren zijn weer open bij FeelGoodclub AeroFitt

REGIO - Op 16 maart moesten plotseling de deuren gesloten worden van FeelGoodclub AeroFitt in verband met het coronavirus. Het nieuws sloeg in als een bom bij leden maar zeker ook bij het personeel van AeroFitt. Al heel gauw werd er gekeken naar mogelijkheden. Zo werden er online workouts aangeboden en konden er live lessen gevolgd worden via facebook.

De kids mochten al weer eerder komen buiten sporten, maar ook kwam er half mei groen licht voor buitensporten voor 18 jaar en ouder. Zo ging AeroFitt van binnen naar buiten. Er werden tenten geplaatst en de fitness, yogalessen, fietslessen en overige groepslessen konden weer van start. Op 27 mei kwam het goede nieuws dat op 1 juli de deuren weer open mochten in plaats van pas op 1 september zoals eerder gemeld. De tijd werd vanaf dat moment goed gebruikt om alles veilig en volgens het protocol in te richten. Op 1 juli om 00.00 uur was het zover en werden de deuren feestelijk geopend. Na het welkomstdrankje werd er gesport. Na het sporten was er een hapje en een drankje.

Ook de leveranciers hebben niet stil gezeten en zo heeft eGYmv een nieuw programma ontwikkeld: het Immunity Boost programma. Dat is ontworpen om zogenaamde myokines vrij te laten. Deze beschermen tegen ziektes en hebben ontstekingsremmende eigenschappen. Dit betekent dat sterke spieren niet alleen meer kracht geven, maar ook het immuunsysteem versterken en je algehele gezondheid verbeteren. Tegelijkertijd voorkomt het dat iemand z'n lichaam overbelast, wat het risico op infectie zou kunnen vergroten. Met twee trainingen per week duurt het hele programma ongeveer drie maanden. De training zelf bestaat altijd uit een warming-up, spiertraining en een cooling-down.

Remge Vink, eigenaar van FeelGoodclub AeroFitt, is blij dat de deuren weer open zijn. “Het was ook zo tegenstrijdig. Iedereen weet hoe belangrijk sporten is voor je gezondheid en onze deuren moesten dicht. Het is heel fijn dat onze leden weer kunnen komen. Het is even zoeken soms nog naar de juiste routing, maar als je één keer bent geweest, weet je ook hoe dit werkt. Het is nu nog wel noodzakelijk om te reserveren, maar elke dag komt er alweer meer ruimte vanuit het RIVM, dus ook dit zal waarschijnlijk niet meer heel lang nodig zijn. Maar…. AeroFitt is een bedrijf waar gezondheid voorop staat, dus alles voor veiligheid! Iedereen die wil werken aan zijn gezondheid en/ of ontspanning is weer welkom bij AeroFitt!"


www.aerofitt.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden