Kies voor de meest comfortabele luier- en kindertassen (en ook eentje voor jezelf)

Als je kinderen hebt, ben je regelmatig aan het zeulen met tassen. Alleen van dat werkwoord zeulen word je al moe. Dat kan anders.
Je eigen spullen minimaliseer je en draag je in een Fanny pack, zo’n handige kleine heuptas. Je stopt er je bankpasje in, sleutels en smartphone. Daarna wordt de tas voor de kleine ingepakt. Dat is andere koek. 

Speeltjes, luiers, speldjes, speentjes, flesjes, truitjes, rompertjes, sokjes, spuugdoekjes. You name it of het moet in een tas. Het liefst een luiertas, maar die zijn vaak zo zoetig en kinderachtig van kleur. Nee! Niet waar. De meest moderne luiertas ziet eruit als een… gewone mooie tas. 

In tegenstelling tot jaren terug zijn er prachtige en vooral slimme luiertassen. Zo’n luiertas waaraan je zelfs niet eens ziet dat het een luiertas is. Er past bovendien een laptop in. Top! De meeste kwaliteitsmerken bieden een luiertas aan van leer, zoals Micmacbags. Een vuilafstotende binnenkant, verschoningsmatje en gewoon als dagelijkse tas ook draagbaar. Dat komt door het mooie design en uiteraard de functionaliteit. Matt & Nat, Laauw en Cowboysbag hebben eveneens te gekke exemplaren. 

Kinderrugzak mag niet te zwaar zijn
Als de jongste wat ouder wordt weet je niet hoe snel je ze een eigen tas moet geven. De rugtas kind is niet voor niets een enorm sterke lijn in de tassencollecties van menig merk. Zebra, A little Lovely Company, Engel., Fjällraven, Kipling, Eastpak. Van de jongste tot de meer oudere kinderen, er is voor elk kind een rugzak geschikt. 

We adviseren je hier vooral op te letten dat de kinderrugzak nooit zwaarder wordt dan maximaal tien procent van het totale lichaamsgewicht van het kind. Dat is het advies dat ergotherapeuten geven en niet voor niets. De rug van kinderen in de groei is kwetsbaar.

Met Fanny pack heb je je handen vrij
Draag je nu een luiertas of moet je de rugtas van je kroost ook meedragen, dan is voor jouzelf die eerdergenoemde Fanny pack ideaal om je belangrijke spullen in mee te nemen. Vooral als je al sjouwend met kinderen en tassen nog naar de supermarkt moet voor boodschappen. Jij hebt dan in ieder geval niet nog een eigen tas te dragen, want met ene Fanny pack heb je de handen vrij. Wel zo comfortabel.

Dit artikel wordt u aangeboden door Twenty Four Webvertising B.V. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden