Reactie van voorzitter Joke Jansen op het resultaat van de flyeractie. Foto: Margo van Steen
Reactie van voorzitter Joke Jansen op het resultaat van de flyeractie. Foto: Margo van Steen

Dankjewel van Zonnebloem Steenderen

STEENDEREN – Op 4 juni ging de flyeractie ten behoeve van de Zonnebloem-lotenverkoop van start. In Baak, Bronkhorst, Olburgen, Rha, Steenderen en Toldijk bezorgden vrijwilligers een oproep aan de bewoners om loten te kopen. En er is gehoor aan gegeven: de flyeractie heeft zo’n 1.000 verkochte loten opgeleverd. Een welgemeend dankjewel is zeker op z’n plaats!

Voorgaande jaren verkochten tal van vrijwilligers van de Zonnebloem-afdeling Steenderen deur-aan-deur hun lotenboekjes leeg. Dit jaar stond niet de opbrengst maar de gezondheid voorop. Omdat een van de corona-maatregelen, houd anderhalve meter afstand, de traditionele lotenverkoop danig belemmerde, werd besloten tot een flyeractie. Er waren (en zijn!) twee manieren om de lokale afdeling financieel te ondersteunen.

Met de opbrengst organiseert de afdeling tal van groot- en kleinschalige activiteiten voor mensen die minder mobiel zijn en daardoor misschien in een sociaal isolement komen. De vrijwilligers van de afdeling Steenderen kijken er naar uit om die activiteiten, zodra het sein op groen staat, weer op te pakken!

Wil je de lokale afdeling op welke manier dan ook steunen? Kijk dan eens op de website www.zonnebloem.nl/steenderen waar je kunt lezen wat de afdeling zoal organiseert. Helpende handen voor een specifieke activiteit of vaker inzetbaar zijn welkom. Iets voor jou om (als het weer kan) mee te helpen onze gasten een paar gezellige uurtjes te bezorgen?

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden