Diplomazwemmen in 2019, voor B. Foto:  Gerwald Harmsen
Diplomazwemmen in 2019, voor B. Foto: Gerwald Harmsen

Hartverwarmend: zwembad ontvangt spontane donaties

STEENDEREN – Na de mededeling dat het zwemseizoen in het Burg. Kruijffbad in Steenderen wellicht niet start dit seizoen, hebben de vrijwilligers van het zwembad veel reacties én donaties mogen ontvangen.

Veel zwemliefhebbers hadden hun aanvraag voor een zwemabonnement in april al ingeleverd, terwijl niemand wist hoe het allemaal zou gaan lopen. Het aanvraagniveau ging zelfs richting het jaar 2019. Vaak kregen ze de opmerking: “Wij hoeven echt geen korting hoor als het zwembad later dan gepland opengaat.”
Nu het zwembad voorlopig gesloten blijft, zijn zelfs spontane eenmalige donaties binnengekomen. Wat bijzonder hoe iedereen meeleeft en hoe welkom zijn deze bijdrages. De vrijwilligers bedanken de gulle gevers.

Het voortbestaan van het zwembad is gelukkig niet gelijk in gevaar. Het beheer is erop gericht om de kosten zo laag mogelijk te houden en ere is een buffer opgebouwd. Daar staat natuurlijk wel tegenover dat er nu geen inkomsten zijn. Iedere bijdrage, groot of klein, is zeer welkom want een zwembad onderhouden brengt gigantisch veel kosten met zich mee.


zwembadsteenderen.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden