Zwembad de Brink nu nog leeg; overzicht van het terras conform de corona-regels. Foto: PR
Zwembad de Brink nu nog leeg; overzicht van het terras conform de corona-regels. Foto: PR

Heropening zwembad de Brink

ZELHEM – Zwembad de Brink mag weer open. De medewerkers zijn erg blij om weer te kunnen doen wat hun passie en vakgebied is: lesgeven, communiceren, gasten ontvangen en inspelen op de vragen en behoefte van hun gasten.

Zondag 15 maart ging heel Nederland bijna op slot. Dus, ook zwembad de Brink. Al tuinierend, schurend, schilderend, schrobbend, poetsend en overleg plegend hebben de medewerkers de tijd doorgebracht tot woensdag 6 mei. Dit was het moment dat zij van de overheid te horen kregen dat de binnenzwembaden vanaf maandag 11 mei weer geopend mogen worden. Natuurlijk wel onder strikte voorwaarden.
Welke voorwaarden dit zouden zijn, kregen ze vrijdagmiddag te horen en te lezen. Dit werd voor elke groep in een apart protocol beschreven. Elk zwembad moet deze protocollen naar haar eigen accommodatie opstellen. Het is gelukt om zwembad de Brink weer open te laten gaan volgens alle protocollen. Dit houdt in dat het banen zwemmen, de aquasportlessen en de zwemlessen voor jong en oud weer mogelijk zijn.
Welke mogelijkheden zijn er voor de gasten om binnen de voorwaarden van de protocollen te komen zwemmen en sporten. Veiligheid staat bovenaan. Daarom zijn er regels waar de gasten zich aan moeten houden:
De regel 1,5 meter afstand geldt in de gehele accommodatie. Voor kinderen t/m 12 jaar geldt deze regel niet. Iedereen moet zich van te voren aanmelden bij het zwembad. Dit kan online of via de receptie. Bij het zwembad moet het aantal bezoekers exact bekend zijn in verband met het maximum aantal bezoekers die tegelijk in het water mogen zwemmen. Er zijn vaste loop- en zwemroute’s.
Douchen kan en mag niet. Het liefst voordat men gaat zwemmen thuis douchen, zwemkleding onder de normale kleding aan doen. In het zwembad op de aangegeven plaatsen uitkleden en de aanwijzingen van de medewerkers opvolgen. Aankleden na afloop kan in een wisselcabine.

De protocollen van elke groep staan op de website van zwembad de Brink. Lees deze goed door voordat je het zwembad komt bezoeken.


nlgroep.nl/de-brink

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden