Pannaveld bij PAX is geschikt voor de handbaltraining van SV Quintus. Foto: PR
Pannaveld bij PAX is geschikt voor de handbaltraining van SV Quintus. Foto: PR

Handballers Quintus trainen op PAX pannaveld

Favoriete sport beoefenen en teamgenoten weer zien!

HENGELO - Handbalvereniging SV Quintus is weer gestart met trainen, sinds 29 april bekend werd dat het weer toegestaan is om via een vereniging in groepsverband buiten te sporten. Vrijdag 1 mei startten de E- en F-jeugd, de jeugd tot en met 12 jaar. De jeugd tot en met 18 jaar had hun eerste training afgelopen vrijdag. Vanaf 11 mei mogen ook de seniorenteams de training hervatten. De handballers trainen normaal gesproken in binnen-accommodaties Sporthal De Kamp in Hengelo en sporthal De Lankhorst in Wichmond. Daar is sporten nu niet toegestaan, dus is er in afstemming met de gemeente gezocht naar een geschikte buiten-accommodatie. SV Quintus is erg blij dat zij terecht kunnen op het pannaveld van voetbalvereniging PAX.

Het veld heeft weliswaar andere afmetingen dan een handbalveld, maar beschikt over twee doelen en heeft een ondergrond waar ballen goed op stuiteren. Een prima alternatief voor de trainingen, waar de handballers graag gebruik van maken. Enthousiast om hun favoriete sport weer te kunnen beoefenen en -misschien nog wel belangrijker- hun teamgenoten weer te zien!

Wie geen lid is en wil meetrainen, mailt naar info@svquintus.nl. Uiteraard wordt bij de trainingen het protocol van de bond nageleefd.


www.svquintus.nl

info@svquintus.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden