Zwembad Het Eldrink. Foto: PR
Zwembad Het Eldrink. Foto: PR

Opening Zwembad Het Elderink uitgesteld

HENGELO – Na overleg heeft het bestuur van Zwembad Het Elderink in Hengelo besloten tot uitstel van de opening van het zwemseizoen tot dinsdag 2 juni. Dit is een lastige beslissing, echter gezien de richtlijnen RIVM en de opgestelde regels vanuit het kabinet passend in deze moeilijke tijd.

"Veiligheid is voor ons erg belangrijk en wij willen geen enkel risico lopen voor ons personeel, onze vrijwilligers en natuurlijk voor de gebruikers", aldus het bestuur. "De voorverkoop voor abonnementen start gewoon 31 maart. De spetterzegels van de AH kunnen helaas door de coronacrisis nu niet uitgegeven worden, maar natuurlijk kunt u wel de gespaarde kaarten omwisselen voor een kortingscode. Wij gaan er van uit dat u onze trots een warm hart toe draagt en dat u massaal het abonnement tegen voorverkoop tarief aanschaft."

Om het zwembad open te houden zijn er vele sponsoren en donateurs die het zwembad steunen. Het bestuur dankt hen hiervoor en roept op te denken aan de plaatselijke ondernemers, want dat is wat zij voor hen terug kan doen. Zonder steun in geld en natura kan het bad niet open blijven.

Het bestuur laat weten: mocht door het later open gaan de verkoop van de abonnementen tegenvallen, dan kan het zijn dat zij voor de continuïteit de entreeprijzen voor deze zomer moet gaan verhogen. Dit betekent dat aanschaf van het abonnement voor de gemeenschap loont. Zij hoopt op iedereen te kunnen rekenen. Toch kan het zijn dat Zwembad het Elderink het hele seizoen niet open gaat. In dat geval worden de betaalde abonnementsgelden retour gestort.


zwembadhetelderink.nl

Meer berichten