Bij Jumbo Hollak kunnen klanten sparen voor servies. Foto: PR
Bij Jumbo Hollak kunnen klanten sparen voor servies. Foto: PR

Spaar Casa Mesa servies bij Jumbo Hollak

ZELHEM - Woensdag 26 februari start Jumbo Hollak een spaaractie met Casa Mesa servies in samenwerking met chefkok Freek van Noortwijk. Klanten kunnen tot en met dinsdag 23 juni sparen voor acht verschillende soorten serviesartikelen. Er zijn vijf artikelen in wit porselein en drie artikelen in grijsblauw aardewerk.

Hoe werkt de actie?
Om sneller te sparen worden er extra servieszegels weggegeven bij speciale actieproducten. Deze actieproducten zijn gekoppeld aan een weekaanbieding en wisselen per week. Bij elke 10 euro aan boodschappen bij Jumbo Hollak ontvang je één gratis servieszegel. De servieszegels kan je op de spaarkaart plakken. Bij twintig servieszegels is de spaarkaart volgeplakt. Bij één volle spaarkaart met bijbetaling (van 3,99 tot 7,99 euro) ontvangt men een (set) bord(en) naar keuze. Er is keuze uit ontbijtborden, dinerborden, pastaborden, kommen en een serveerschaal.

Volle spaarkaarten kunnen van woensdag 26 februari 2020 tot en met woensdag 7 juli 2020 bij Jumbo Hollak worden ingeleverd. Het servies is enkel te koop bij inlevering van een volle spaarkaart plus bijbetaling.
Het servies wordt niet regulier verkocht, ook niet na afloop van de actie. Men heeft vanaf het aankoopmoment twee jaar garantie op het servies. De garantie is niet van toepassing op professioneel/commercieel gebruik, normale slijtage en schade door schokken/vallen.

Jumbo Extra's App
Wie al gebruik maakt van de handige Jumbo Extra's App kan servieszegels sparen in de app en is het dus niet nodig om een spaarkaart vol te plakken. Dit spaart men dan gewoon in de app. Wie hiervoor kiest, krijgt de eerste vijf zegels cadeau.

Wie nog geen Jumbo Extra's app heeft, kan deze downloaden via de Apple App store voor IPhone of Google Play store voor Android toestellen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden