Genieten van een uitgebreid stampotbuffet. Foto: Marijke Cornelis
Genieten van een uitgebreid stampotbuffet. Foto: Marijke Cornelis

Senioren genieten van stamppot na jaarlijkse ledenvergadering

HENGELO/STEENDEREN - Woensdagmiddag 19 februari hield S.H.S. haar jaarlijkse ledenvergadering bij Jansen en Jansen in Hengelo. De drukbezochte middag verliep in een gezellige, ongedwongen sfeer. Duidelijk merkbaar is de saamhorigheid binnen de vereniging.

De leden werden ontvangen met een kopje koffie of thee en met een hamerslag opende voorzitter Arnold Grotenhuijs de vergadering. En volgde er een ruime terugblik op het afgelopen jaar waarin veel aandacht is besteed aan ledenwerving. Ook vanmiddag kon S.H.S. drie nieuwe leden begroeten.

Er werd, voor zo ver dat kon staande, met een minuut stilte respect betoond aan de leden die ons door overlijden zijn ontvallen.

Aan bod kwam verder het reilen en zeilen binnen het bestuur en er werd kort teruggekeken op de activiteiten die in 2019 plaats gevonden hebben. Er waren twee bestuursleden volgens rooster aftredend maar zij stelden zich beiden herkiesbaar en met een luid applaus werden zij aldus herkozen. Ook de financiën kwamen uitgebreid aan de orde en ondanks wat tegenslag is S.H.S. een gezonde vereniging die gestaag groeit. De financiële commissie was zeer tevreden.

De plannen voor 2020 werden ook uitgebreid besproken en de bestemming voor de jaarlijkse busreis werd gekozen door de leden: Het bakkerijmuseum in Hattem. De leden zijn zeer tevreden over het huidige bestuur en bedanken hen dan ook voor hun inzet.

Nadat alles uitgebreid was besproken was het tijd voor een drankje waarna rond 16.30 uur een overheerlijk stamppotbuffet werd opgediend met hutspot en boerenkool, rookworst, hachee en ribbetjes en toebehoren, verzorgd door Jansen en Jansen. Rond 17.30 uur ging iedereen met een tevreden gevoel en volle buik weer naar huis. Het bestuur van S.H.S. kan trots zijn op hun leden en hun vereniging, waarbij iedereen vrijwillig en met plezier meewerkt.

Meer berichten