Het koor Mengelmoes uit Didam. Foto: PR
Het koor Mengelmoes uit Didam. Foto: PR

Maart-activiteiten De Bleijke

HENGELO – Bij woon-zorgcentrum De Bleijke aan de Beukenlaan 1 in Hengelo staan in het grand café in maart de volgende optredens op het programma: Harmonicagroep Ruurlo en koor Mengelmoes uit Didam.

Dinsdag 10 maart
De Harmonicagroep Ruurlo bestaat uit enthousiaste (amateur)muzikanten, die spelen op een traditionele 3-rijige harmonica, waarbij het plezier van muziek maken natuurlijk voorop staat. Tevens proberen ze het authentieke Achterhoekse harmonicageluid vast te houden en te promoten. Hun repertoire bestaat veelal uit herkenbare nummers, zoals liedjes uit de Achterhoek, Duitsland, Tirol, polka's, Oudhollandse- en zeemansliedjes en -bij gelegenheid- Sint Nicolaas- en Kerstliedjes. Dit alles in de bijbehorende wals-, Engelse wals-, mars-, tango- of rumbamaatverdeling.

Zaterdagmiddag 28 maart
Het repertoire van Mengelmoes uit Didam bestaat uit feest-, volks- en levensliederen, musicalsongs, meezingers en ballades. Gezongen wordt in het Nederlands, Duits, Engels, Frans en Iers en zelfs in het alom bekende Diems.

Elke activiteit begint om 14.30 uur en duurt tot 16.00 uur. De entree is 3,50 euro per persoon, dit is inclusief een kop koffie en een consumptie. Voor meer informatie bel 0575-498200.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden