Nieuwe prins Mats en prinses Iza gaan voor in de polonaise. Foto: Liesbeth Spaansen
Nieuwe prins Mats en prinses Iza gaan voor in de polonaise. Foto: Liesbeth Spaansen

Prins Mats en prinses Iza genieten van het kindercarnaval

OLBURGEN - Zondagmiddag 16 februari vierden de kinderen uit Olburgen en omgeving hun eigen carnavalsfeest: het Bengelbal. Naast de aloude polonaise konden de kinderen dansen en genieten van optredens van talenten.

Door Liesbeth Spaansen

Ook verkleedde grote Bengels, familie en kennissen genoten van het vrolijke programma, aan elkaar gepraat door grote Bengels Lisa Berendsen en Louise Rewinkel.
Ondanks de weersvoorspellingen gingen de kinderen vooraf toch een rondje door het dorp. Gestart werd vanuit feestlocatie Dorpshuis 't Lokaal en de optocht deed een rondje Zandweide, Olburgseweg en Roggeland. Opgefrist gingen zij feesten. De dj's zorgden voor de muziek, er werden spelletjes gedaan en natuurlijk kon er worden gedanst. De talenten deden hun uiterste best. Prins Evert en prinses Amber traden af en gekozen werden prinses Iza en prins Mats. Zij gingen enthousiast voor in de polonaise.
Na een gezellige middag met limonade, snoepjes en komkommers stond er voor het naar huis gaan pizza op het menu. Met een zak snoep voor thuis gingen de carnavalsvierders tevreden naar huis.


Foto's staan op www.achterhoekfoto.nl

Meer berichten