Keijenborgse Motorclub ’95 huldigde tijdens 25-jarig jubileumfeest jubilarissen van het eerste uur. Foto: PR
Keijenborgse Motorclub ’95 huldigde tijdens 25-jarig jubileumfeest jubilarissen van het eerste uur. Foto: PR

25-jarige Motorclub huldigt leden van het eerste uur

KEIJENBORG - Op 13 februari bestond de Keijenborgse Motorclub '95, kortweg KMC'95 genoemd, 25 jaar. Dit heugelijke feit werd gevierd met een feestelijke bijeenkomst bij Coen's Pannekoeken restaurant in de Velswijk.

Voorzitter Gerard Lichtenberg heette de aanwezigen, jubilarissen, leden, oud-leden en hun partners van harte welkom. Daarna was het de beurt aan de jubilarissen, die al 25 jaar lid zijn van deze mooie en gezellige club en met zijn allen al een respectabel aantal kilometers in deze 25 jaar onder de wielen door hebben laten gaan.

Als eerste werden de oprichters van de KMC'95 naar voren geroepen. Dit waren Wim Goossens en Theo Stapelbroek. Ze werden bedankt voor hun bijdrage deze 25 jaar. Wim was de eerste voorzitter en Theo is al 25 jaar penningmeester. Ze kregen namens het bestuur een oorkonde met bijbehorende speld uitgereikt. Ook de kussen en de bos bloemen ontbraken niet.
Daarna werden de andere jubilarissen gehuldigd: Tineke Olthof (zij vormde samen met Wim en Theo het eerste bestuur in 1995), Andries Beeftink, Joost Besselink, Gerrit Buunk, André Cornelissen, Aloys Evers, Raymond Geurts, Henk Jansen, Richard Kelderman, Jan Kemp, Jurgen Lukassen, Gerard Schiphorst, Ton Sloot, Theo Spoor, René te Stroet, Remge Vink en Clubcafé Coen Evers, al 25 jaar de uitvalsbasis van de Keijenborgse Motorclub '95 voor de dagtochten en activiteiten.
Na het officiële gedeelte werd het feest voortgezet met een gezellig samenzijn. Het bleef onrustig in de Keijenborg tot in de late uurtjes.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden