Fleetwood Max. Foto: PR
Fleetwood Max. Foto: PR

Tribute aan Fleetwood Mac

STEENDEREN – De tributeband Fleetwood Max komt zondagmiddag 16 februari naar Café Hotel Zaal Heezen aan de J.F. Oltmansstraat 5 in Steenderen. Zij brengen een ode aan Fleetwood Mac, een van de onbetwiste iconen van de popmuziek. Het optreden begint rond 16.00 uur.

Fleetwood Max, waarvan de leden verspreid uit Gelderland komen, is min of meer bij toeval tot stand gekomen. Een aantal stamgasten van een muziekcafé in de Achterhoek organiseert regelmatig tribute-avonden. Een van de namen die toen voorbij kwam, was die van Fleetwood Mac. Eigenlijk zou het een eenmalig optreden worden. Maar de opkomst was dusdanig groot en de reacties waren zo enthousiast dat werd besloten dat het doodzonde zou zijn als het bij dit eenmalige optreden zou blijven.
De band biedt het publiek een muzikaal tijdsbeeld van het werk van Fleetwood Mac. Van het allereerste begin - de stevige bluesrock - tot de eighties en nineties toen ze een aantal grote hits scoorden."

Kaarten zijn verkrijgbaar via de Facebookpagina van Fleetwood Max, of mail voor de voorverkooplijst naar info@hotelheezen.nl.

Meer berichten