Jubilaris Martje Eggens (l.) en voorzitter van Vrouwen van Nu, Wilma Aalderink. Foto: Diny Oosterlaken
Jubilaris Martje Eggens (l.) en voorzitter van Vrouwen van Nu, Wilma Aalderink. Foto: Diny Oosterlaken

Vrouwen van Nu huldigen en nodigen uit

STEENDEREN - Tijdens de gezellige nieuwjaarsreceptie en tevens jaarvergadering van Vrouwen van Nu afdeling Steenderen, werd Martje Eggens-Postma gehuldigd voor haar 40 jaar lidmaatschap. Voorzitter Wilma Aalderink-Nauta bracht de vele functies die Martje bekleed heeft en nog bekleedt in de organisatie van Vrouwen van Nu in herinnering.

Niet alleen plaatselijk maar ook provinciaal en landelijk was/is ze actief, zozeer zelfs dat ze twee jaar geleden uitgeroepen werd tot Vrouw van Nu 2018. "Een geweldige waardering voor haar vele werk", aldus de voorzitter,
Vervolgens nam Martje het woord. Ze vertelde dat ze 40 jaar geleden door het werk van haar man naar Steenderen was gekomen en op initiatief van Alwine van Nie lid geworden was van, destijds nog de Plattelandsvrouwen. "Hierdoor heb ik heel veel mensen leren kennen, veel geleerd en een heel fijne tijd gehad", aldus Martje.

Na de pauze was het woord aan Dikkie Garritsen met mooie verhalen en oude foto's van de kermissen in de gemeente Steenderen.

Uitnodiging
Op donderdag 20 februari om 19.45 uur is er een lezing in het Anker door mevrouw Marijke te Hennepe, afgestudeerd psycholoog en jurist. Vorig jaar mocht ze vertellen over slaapproblemen. Deze lezing gaat over het veranderingsproces van het normale geheugen, dus als u vragen heeft in de trant van: 'is het normaal dat ik ergens sta en me afvraag, wat moest ik hier nou ook al weer doen' of 'hoe heet die persoon nou toch, de naam ligt op het puntje van mijn tong, maar ik kan er niet opkomen'. Wie dergelijke vragen heeft, moet zeker komen. Het is een open avond dus iedereen is van harte welkom.

Meer berichten